Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Missatge del President

Benvolguts i benvolgudes,

Foto president CCBC

El Consell Comarcal del Baix Camp és un ens dinàmic que treballa amb els municipis de la nostra comarca per oferir un millor servei a tots els ciutadans i ciutadanes que hi resideixen.


Per aquest motiu, us volem donar la benvinguda al nostre portal web, per tal que disposeu de la informació que necessiteu de manera actualitzada i a l'abast de tots els  interessats.


Aquesta plataforma on line és una eina que ha de servir per conèixer millor la institució i per fer arribar, de forma àgil i directa, tota la informació d'utilitat als municipis i als seus habitants en referència a les competències que tenim assignades. 


A través del web, es millora l'atenció al ciutadà, que pot fer un seguiment de l'evolució de la comarca, de les notícies relacionades amb aquesta i dels municipis que la conformen i, a l'hora, per poder contactar amb els diferents òrgans de gestió dels serveis que s'ofereixen des del Consell Comarcal del Baix Camp.


Per a consultes més concretes i accés a la documentació oficial, el consell disposa del Portal de Transparència, enllaçat a la mateixa pàgina del Consell Comarcal. Aquest espai permet fer totes les consultes a nivell institucional, organitzatiu i pressupostari de l'ens i, a més, permet realitzar tràmits en línia, peticions i suggeriments. 


D'aquesta manera, el vincle entre el Consell i els seus ciutadans està, constantment, connectat gràcies a les noves tecnologies. L'adaptació de la nostra institució a aquests canvis permet fomentar la participació ciutadana des d'altres àmbits. L'objectiu és establir una línia directa de relació amb els conciutadans i conciutadanes per assolir la millora en la prestació dels serveis.


Us invitem a participar en els nostres espais web habilitats perquè, conjuntament, millorem la posada en marxa dels nostres projectes per convertir la comarca en un territori referent en creixement, amb una mirada posada en el futur.


Joaquim Calatayud i Casals

President del Consell Comarcal del Baix Camp© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773