Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Missatge del President

Benvolguts i benvolgudes,

Foto president CCBC

El Consell Comarcal del Baix Camp és un ens dinàmic que treballa amb els municipis de la nostra comarca per oferir un millor servei a tots els ciutadans i ciutadanes que hi resideixen.


Per aquest motiu, us volem donar la benvinguda al nostre portal web, per tal que disposeu de la informació que necessiteu de manera actualitzada i a l'abast de tots i totes.


Aquesta plataforma on line és una eina que ha de servir per conèixer millor la institució i per fer arribar, de forma àgil i directa, tota la informació d'utilitat als municipis i als seus habitants en referència a les competències que tenim assignades. 


A través del web, es millora l'atenció a la ciutadania, que pot fer un seguiment de l'evolució de la comarca, de les notícies relacionades amb aquesta i dels municipis que la conformen i, a l'hora, per poder contactar amb els diferents òrgans de gestió dels serveis que s'ofereixen des del Consell Comarcal del Baix Camp.


Per a consultes més concretes i accés a la documentació oficial, el Consell disposa del Portal de Transparència, enllaçat a la mateixa pàgina del Consell Comarcal. Aquest espai permet fer totes les consultes a nivell institucional, organitzatiu i pressupostari de l'ens i, a més, permet realitzar tràmits en línia, peticions i suggeriments. 


D'aquesta manera, el vincle entre el Consell i els seus ciutadans i ciutadanes està, constantment, connectat gràcies a les noves tecnologies. L'adaptació de la nostra institució a aquests canvis permet fomentar la participació ciutadana des d'altres àmbits. L'objectiu és establir una línia directa de relació amb els conciutadans i conciutadanes per assolir la millora en la prestació dels serveis.


Us invitem a participar en els nostres espais webs habilitats, perquè, conjuntament, millorem la posada en marxa dels nostres projectes i convertim la comarca en un territori referent en creixement i amb una mirada posada en el futur.


Joaquim Calatayud i Casals

President del Consell Comarcal del Baix Camp© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773