Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Missatge de la Presidenta

Benvolgudes i benvolguts, Rosa M. Abelló i Borràs, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp


Es tot un honor presidir el Consell Comarcal del Baix Camp essent la primera dona que ostenta aquest càrrec des que es va constituir aquest ens en 1988.


Arribo a la presidència amb el ferm compromís que l'acció de govern d'aquesta institució cada cop estigui més amarada de valors imprescindibles per la nostra societat del futur, com el feminisme, la igualtat, la cohesió social, la sostenibilitat i l'equilibri territorial.


La nostra comarca, el Baix Camp, és una comarca molt diversa, amb mar i muntanya, amb importants centres de població i amb micropobles, amb espais de dinamització econòmica, social i cultural, front zones que necessiten d'un suport constant per fer un nou salt de progrés endavant. Tenim, per tant, importants reptes que ajudin el Baix Camp a ser un territori d'innovació i de solidaritat.


Des del Consell Comarcal del Baix Camp treballarem per fer possible aquests objectius amb treball, amb diàleg i amb consens amb totes les administracions i entitats del nostre territori, i aconseguir entre tots dotar de les oportunitats que es mereixen els homes i les dones dels nostres pobles.


En aquest lloc web trobareu informació puntual de tots els projectes que volem tirar endavant per aconseguir els objectius que ens hem marcat, així com informació dels serveis i les iniciatives que desenvolupem per a la ciutadania i per donar assistència i suport als ajuntaments de la comarca.


Restem oberts també a les aportacions de tothom, amb l'ànim de sumar i de fer més ric i participatiu aquest camí d'oportunitats que volem posar a l'abast de tota la ciutadania del Baix Camp. 


Rosa M. Abelló i Borràs

Presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773