Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Connecta't al català, nous cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística

27 de març de 2017

Nous cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) engega un nou període d'inscripcions dels cursos de català per millorar les habilitats comunicatives. D'aquesta manera, i amb el lema Connecta't al català, continua amb èxit l'oferta de cursos del 2017 per atendre totes les necessitats lingüístiques, tant orals com escrites.


Renovació del Conveni per al Pla d'Ocupació 2017

23 de març de 2017

El Consell Comarcal i la Diputació renoven el conveni per al Pla d'Ocupació 2017

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha participat en l'acte de signatura del conveni per renovar la col·laboració amb la Diputació de Tarragona per a realitzar el Pla d'Ocupació 2017. Des del 2013, la Diputació impulsa uns Plans d'Ocupació Comarcals amb l'objectiu de dinamitzar el mercat laboral al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.


Muntanyes de la Costa Daurada. Foto cedida per: Rafael López

22 de març de 2017

El Patronat Comarcal de Turisme presenta l'oferta de paquets turístics i la nova web, Muntanyes de la Costa Daurada

El Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada - Baix Camp presentarà, juntament amb el Consell Comarcal, les noves propostes de productes turístics pels municipis d'Interior i de Muntanya de la comarca del Baix Camp i la nova web renovada de les Muntanyes de la Costa Daurada (www.muntanyescostadaurada.cat) per a la difusió i comercialització d'aquests productes.


Presentació de la campanya per Eduard Pellicer, President de Comaigua, Joaquim Calatayud, President del Consell Comarcal del Baix Camp, i Quim Vicens, gerent de Comaigua

21 de març de 2017

Comaigua regalarà 4000 litres d'aigua als clients que es donin d'alta de la factura sense paper

Amb l'objectiu de millorar la gestió mediambiental, l'empresa comarcal Comaigua posa en marxa una campanya per promocionar que els clients es donin d'alta de la factura sense paper i, a canvi, els regalarà 1000 litres d'aigua al trimestre, o el que és el mateix, 4000 litres d'aigua durant 1 any. Comaigua és la primera empresa que gestiona el cicle integral de l'aigua que “regala” aigua als seus abonats.


Hospital medieval de l'Hospitalet de l'Infant construït per Pere d'Aragó i d'Anjou, comte de Prades

20 de març de 2017

La història de l'Hospitalet de l'Infant, eix de recerca del Premi d'Investigació Dr. Saladié-Roig

L'Institut de Recerca en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona obre la primera convocatòria del Premi d'Investigació Dr. Saladié-Roig amb l'objectiu de fomentar els treballs de recerca sobre la història de l'Hospitalet de l'Infant i els seus voltants. Aquest premi, que té caràcter anual, ha volgut centrar el seu tema d'estudi en l'Infant Pere d'Aragó i d'Anjou, comte de Prades, que dóna nom al municipi de l'Hospitalet de l'Infant.


Formacions que imparteix el programa Joves per l'Ocupació. Ajudant de cuina

16 de març de 2017

Joves per l'Ocupació tanca la convocatòria del 2015 amb un 67,5% d'inserció laboral

El programa Joves per l'Ocupació que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp ha tancat la convocatòria del 2015, executada el 2016, aquest dimarts, 14 de març, amb la participació d'un total de 40 joves que s'han beneficiat de diverses accions formatives i experiències de treball a través de contractes amb empreses del territori.


Primera formació en Igualtat del Consell Consultiu de Dones

16 de març de 2017

Segona reunió de la Junta Permanent del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp

El proper dimarts, 21 de març, a les 17:00 hores, el Consell Consultiu de Dones del Baix Camp celebrarà la segona reunió de la Junta Permanent a la sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest organisme es reuneix de forma bimensual per fer un seguiment de les línies estratègiques del Pla de Polítiques Públiques de Dones i d'Igualtat del Baix Camp 2016-2019 i per fer un repàs a les accions realitzades i dels nous projectes per implementar.


La Generalitat de Catalunya prohibeix fer foc en terrenys forestals

15 de març de 2017

Inici de la campanya de prevenció d'incendis amb la prohibició de fer foc al bosc

El Consell Comarcal del Baix Camp adverteix de la prohibició dictada per la Generalitat de Catalunya de fer foc al bosc degut a l'inici de la campanya per a la prevenció d'incendis per la temporada de primavera i estiu d'aquest any.  El Departament d'Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació ha informat que a partir d'aquest dimecres, 15 de març, queda prohibit encendre foc en terrenys forestals fins al 15 d'octubre.


Taller "El Nadó", organitzat pel Departament de Joventut i pel SIAD del Baix Camp

14 de març de 2017

Tallers informatius per a joves del Baix Camp sobre les desigualtats de gènere en el naixement

El Departament de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp juntament amb el Servei d'Informació i Atenció de la Dona organitzen uns tallers informatius per a la prevenció de la violència de gènere i de les desigualtats entre sexes a diferents instituts del Baix Camp.


Nous cursos de monitor/a de lleure per Setmana Santa

13 de març de 2017

Cursos intensius de monitor/a de lleure del Servei de Joventut del Baix Camp

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els Ajuntaments de Castellvell del Camp, l'Aleixar, Maspujols i Vilaplana, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, programen nous cursos intensius de monitor/a de lleure per aquesta Setmana Santa. Per aquells joves que vulguin aprofitar aquest període per treure's el títol de monitor, només cal que s'inscriguin a un dels dos cursos que s'ofereixen.

Registres del 1 al 10 de 790
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 79 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773