Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Foto d'arxiu del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

22 de juny de 2017

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova el Reglament del Banc de Terres

El 7 grups comarcals (PDeCAT, ERC-AM, Candidatura de Progrés (CP), CUP, PP, Ciudadanos i Ara) han aprovat per unanimitat el Reglament ha de regular el servei comarcal del Banc de Terres en la sessió plenària celebrada el dimecres 21 de juny de 2017 a partir de quarts de set de la tarda.


Imatges de cartell Feu la festa amb precaució

21 de juny de 2017

Revetlles amb precaució: consells a tenir en compte

La Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya inicia de nou la campanya “Revetlles amb precaució” amb l'objectiu de fer difusió del missatge de precaució i seguretat a la població per tal de minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals som vulnerables les persones i el medi natural.


Fotografia de grup dels guanyadors i guanyadors del Campionat de jocs de taula del Baix Camp

20 de juny de 2017

El Consell de la Gent Gran lliura els premis del campionat de jocs de taula

L'assemblea del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del passat 20 de juny va servir per a fer balanç de les activitats realitzades fins ara i encara l'últim trimestre de l'any un cop finalitzi l'estiu. A més, es va aprofitar per lliurar els premis del Campionat de jocs de taula que s'organitza cada any i en el que han participat 170 persones d'una dotzena d'associacions de gent gran de la comarca.


Seu del CNL a Reus

19 de juny de 2017

Cursos de català intensius aquest estiu a Reus i a Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) comença el 23 de juny la inscripció als cursos intensius que oferirà aquest estiu a Reus, concretament als matins del mes de juliol.   Hi haurà cursos de nivell Bàsic 1, 2 i 3, Intermedi 3 i també un taller d'ortografia, pensat per a persones que fan faltes i volen aprendre estratègies per evitar-les d'una manera diferent, amb tècniques innovadores. En total s'ofereixen a la ciutat de Reus 140 places.


Foto d'arxiu del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

16 de juny de 2017

Convocada la sessió del Ple del Consell Comarcal per dimecres 21 de juny

El president del Consell Comarcal del Baix Camp ha convocat per al proper dimecres 21 de juny la sessió ordinària del Ple comarcal que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'ens comarcal (Dr. Ferran, 8 de Reus) un cop acabi la reunió de la junta general de Secomsa, convocada a les 18 h. L'ordre del dia de la sessió plenària és el següent: 1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior de 26 d'abril de 2017. 2. Informes de la Presidència. 3.


Imatge d'arxiu d'una Trobada de Serveis Educatius Diürns

15 de juny de 2017

Un total de 129 infants i adults en la 8a trobada de serveis socioeducatius del Baix Camp

Un total de 129 infants i adults de diferents municipis de la comarca participaran aquest proper dijous 22 de juny en la 8a Trobada de Serveis d'Atenció Diürna dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal del Baix Camp. La trobada tindrà lloc en l'espai Jumpland Aventura Ecològia de Vilafortuny, on els participants podran gaudir d'activitats d'aventura, descens de tirolines, circuits d'obstacles, jocs cooperatius i gimcanes, entre altres activitats.


Imatge del cartell per anunciar la formació en igualtat de gènere al Baix Camp

13 de juny de 2017

Curs sobre igualtat de gènere al Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dilluns, 19 de juny, a les 17.30 h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la segona formació en gènere organitzada pel Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp. L'activitat és gratuïta i és oberta a totes les dones interessades en conèixer els aspectes claus a tenir en compte quan parlem d'igualtat de gènere.


Representants de les entitats signants del programa Comerçlocal.cat a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

12 de juny de 2017

El Consorci de Normalització Lingüística impulsa el programa Comerçlocal.cat a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, l'Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors i la Fundació puntCAT han signat un conveni per tal que els comerços del municipi s'acullin al programa Comerçlocal.cat del 7 al 23 de juny.


Imatge de la I Trobada de Corals d'associacions de gent gran del Baix Camp

8 de juny de 2017

Dissabte 10 de juny, II Trobada de Corals a l'Hospitalet de l'Infant

Després de l'èxit aconseguit l'any passat amb la Trobada de Corals, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp ha organitzat la II Trobada en la que s'ha doblat el nombre de participants, ja que ha passat de 4 a 8 corals. L'activitat tindrà lloc el proper dissabte, 10 de juny, a partir de les 18 hores, al teatre auditori del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant.


Imatge per fomentar la donació de sang

7 de juny de 2017

Campanya de donació de sang al Baix Camp

El Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorden els punts de recollida de donació de sang a la comarca per aquesta segona quinzena del mes de juny: Dijous, 15 de juny de 2017 Montbrió del Camp Al Cinema Nou (av. Sant Jordi) de les 18.30h a les 21.30h Dilluns, 19 de juny de 2017 Reus La unitat mòbil s'ubicarà a la pl. de la Llibertat de 17h a 21h Dimarts, 20 de juny de 2017 Hospitalet de l'Infant Al Casal d'Avis (c. Alamanda, 2) de 17.

Registres del 1 al 10 de 812
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 82 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773