Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

19 d'octubre de 2017

Noves activitats en el marc del cicle Ocupar-se al sector agrari als pobles del Baix Camp

El cicle “Ocupar-se al sector agrari” continua per diferents municipis del Baix Camp per presentar el Banc de Terres comarcal i per promoure l'activitat agrària i el retorn dels joves als municipis d'interior i de muntanya de la comarca.


Cartell de la Marató de Donació de Sang de Reus 2017

18 d'octubre de 2017

La teva sang diu coses, Marató de donació de Sang a Reus

El proper dijous 26 d'octubre, de 9 del matí a 21 hores, tindrà lloc una nova edició de la Marató de Donació de Sang de Reus organitzada pel Banc de Sang i Teixits el departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp, l'Ajuntament de Reus, el Consell Comarcal del Baix Camp, el Reus Deportiu, Reus Transporte, el Círcol i el Teatre Fortuny, espai que acull la Marató.


Consell Comarcal del Baix Camp

17 d'octubre de 2017

Concentració de rebuig a l'empresonament dels presidents d'Òmnium i l'ANC

Dimarts 17 d'octubre, un centenar de treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Baix Camp s'han concentrar al Passeig Sunyer, davant de l'Estació Enològica de Reus, per protestar també contra l'empresonament dels presidents d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'ANC, Jordi Sánchez, per ordre de l'Audiencia Nacional acusats de sedició.


La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp

17 d'octubre de 2017

Anul·lat l'acte commemoratiu del primer aniversari del Consell Consultiu de les Dones

Com a conseqüència de la situació política que viu el país, la Comissió Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha decidit anul·lar l'acte "50/50=Treballant per la igualtat" per commemorar el primer aniversari del Consell. L'acte estava previst per al 17 d'octubre de 2017, a les 18 hores al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus. A més, també s'ha suspès la reunió de l'assemblea del Consell Consultiu, que havia de tenir lloc el mateix dia a les 17 hores.


La igualtat de gènere centra el primer aniversari del Consell consultiu de les Dones del Baix Camp

12 d'octubre de 2017

Acte commemoratiu del primer aniversari del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha fet el primer aniversari i, per aquest motiu, ha organitzat un acte commemoratiu que tindrà lloc el proper dimarts, 17 d'octubre, a les 18 hores al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus.


Conreu d'oliveres al Baix Camp

11 d'octubre de 2017

Continuen les presentacions del Banc de Terres “Ocupar-se al sector agrari al Baix Camp”

Continua el cicle de xerrades iniciat per l'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp per presentar el Banc de Terres de la comarca amb el nom “Ocupar-se al sector agrari”, que inclou 10 activitats durant la segona quinzena d'octubre. La presentació del Banc de Terres s'acompanya en cada municipi d'una xerrada sobre oportunitats de conreus a càrrec de persones expertes del sector agrari.


Menjador escolar

10 d'octubre de 2017

Més de 2 milions d'euros de beques de menjador per a gairebé 4000 infants al Baix Camp

Aquest curs 2017-18, un total de 3970 nens i nenes dels 28 municipis del Baix Camp són beneficiaris d'un ajut de menjador escolar, la qual cosa representa un xifra de 2.165.158,95 euros aplicats al conveni del Consell Comarcal amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat. En total es van presentar 4820 sol·licituds de beques.


Moment d'una votació en el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp

5 d'octubre de 2017

Mont-roig i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant tindran un punt per recarregar vehicles elèctrics

Els municipis de Mont-roig del Camp i de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant disposaran cadascun d'un punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics, després que s'hagin aliat amb el Consell Comarcal del Baix Camp per sol·licitar una subvenció a l'Institut Català de l'Energia (ICAEN) per portar a terme la iniciativa.


Imatge de la concentració de treballadores i treballadors del Consell Comarcal, l'Oficina Comarcal del DARP, l'INCAVI i el Consell Esportiu del Baix Camp

3 d'octubre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp se suma a l'aturada general

El Consell Comarcal del Baix Camp es va sumar el passat 3 d'octubre a l'aturada general de país com a proposta per les càrregues policials indiscriminades de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil contra la població indefensa durant la jornada electoral del Referèndum de l'1 d'octubre convocat pel Govern de la Generalitat.


El SIFE dóna suport a infants acollits en família extensa (avis, tiets etc)

2 d'octubre de 2017

Es posa en marxa el SIFE Supracomarcal Baix Camp-Priorat-Alt Camp-Conca de Barberà

Aquest mes de setembre de 2017 ha entrat en funcionament el Servei d'Integració en Família Extensa (SIFE) Supracomarcal del Baix Camp, que a més de donar servei a tota la comarca excepte Reus (que disposa d'un SIFE específic), atén també els menors acollits en famílies extenses del Priorat, l'Alt Camp i la Conca de Barberà, amb un total de 55 infants atesos actualment en tot aquest territori.

Registres del 1 al 10 de 827
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 83 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773