Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Sessió Plenària del Consell Comarcal reunit aquest dimecres, 26 d'abril

27 d'abril de 2017

El Ple del Consell Comarcal impulsa la millora de la transparència

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, reunit aquest dimecres 26 d'abril, ha aprovat per unanimitat, el nou model de Declaració de béns i activitats i possibles causes d'incompatibilitat dels seus membres electes, fet que suposa ampliar i aportar més informació en relació a aquests càrrecs, que es farà pública d'acord amb la Llei de Transparència 19/2014.


Sisena edició de la 2017 Ultra Trail Muntanyes Costa Daurada

26 d'abril de 2017

Les Muntanyes de la Costa Daurada escenari de les Curses d'Ultra Trail 2017

Un any més, les Muntanyes de la Costa Daurada tornen a acollir les curses d'Ultra Resistència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Enguany, el tret de sortida de la sisena edició tindrà lloc el pròxim dissabte, 29 d'abril a les 9 del matí al municipi de Prades. Aquesta edició arrenca amb la primera prova de la Copa Catalana de les Curses d'Ultra Resistència 2017, on els vencedors obtindran punts pel campionat de Catalunya.


Cursos de la Xarxa Òmnia

25 d'abril de 2017

S'obren les inscripcions dels nous cursos del Punt Òmnia del Baix Camp

El Punt Òmnia del Baix Camp presenta la nova programació formativa d'aquest segon trimestre de 2017, que inclou cursos d'introducció a la informàtica i d'accés a Internet per als interessats en aprendre noves competències en ofimàtica i navegació per la xarxa.


Sessió Plenària del Consell Comarcal del Baix Camp

24 d'abril de 2017

Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp per aquest dimecres 26 d'abril

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà aquest dimecres, 26 d'abril, a les 18:00 hores la propera sessió ordinària del Ple comarcal a la Sala d'Actes de la seu de la Corporació. L'ordre del dia previst per aquesta sessió es resumeix en els punts següents: Donar compte del Decret de Presidència que aprova la liquidació del pressupost de l'entitat comarcal de l'exercici de 2016.


Córbera d'Ebre, punt d'inici de la Ruta "El Baix Camp i tu... a peu"

21 d'abril de 2017

El Baix Camp i tu... a peu de Corbera d'Ebre a Pinell de Brai

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 30 d'abril, una sortida dintre de la programació de "El Baix Camp i tu... a peu" de Corbera d'Ebre fins al Pinell de Brai. Aquesta excursió s'inicia per pista a l'ermita de Santa Madrona a Corbera d'Ebre, a la comarca de la Terra Alta, i continua per un sender fins a la Punta rodona, un cim de 658 metres d'altitud, el punt més elevat de la Serra de Cavalls.


Oberta la convocatòria d'ajuts pel lloguer d'habitatge 2017

19 d'abril de 2017

S'obre el període per sol·licitar els ajuts al lloguer 2017 a la Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya dóna per oberta la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer d'habitatges de l'any 2017. Precisament, la dotació econòmica inicial que l'Agència atorga per aquesta convocatòria del 2017 a tota Catalunya és de 20.000.000 euros.


L'empresa comarcal Secomsa estrena nou portal web

18 d'abril de 2017

Secomsa inaugura el seu nou portal web

L'empresa pública dependent del Consell Comarcal del Baix Camp, Serveis Comarcals Mediambientals (Secomsa), inaugura el seu nou espai virtual, secomsa.cat, a través del qual es podrà consultar quins són els serveis que ofereix aquesta empresa arreu de la comarca i fer un seguiment de la seva activitat pel que fa a la gestió de la recollida i el tractament dels residus municipals.


Tallers de manualitats, Rosa de Sant Jordi, dels Centres Oberts del Baix Camp

17 d'abril de 2017

Activitats dels Centres Oberts del Baix Camp per Sant Jordi

Els centres oberts i els programes diürns dels Serveis d'Integració Socioeducativa, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats pels infants d'aquests centres relacionades amb la diada de Sant Jordi del proper diumenge, 23 d'abril.


La campanya #CAPgira de Secomsa tanca les activitats del curs 2016/2017

11 d'abril de 2017

Secomsa tanca la campanya #CAPgira amb la participació de 1.841 joves del Baix Camp

La campanya d'educació mediambiental que promou Secomsa a diferents centres d'ensenyament de la comarca del Baix Camp, #CAPgira, matèries de primera x productes excepcionals, tanca les activitats programades per aquest curs 2016/2017 amb uns alts índex de participació i de valoració per part dels joves participants. En total, 1.


Formacions en xarxes socials i blog per les Associacions de Dones del Baix Camp

11 d'abril de 2017

Formacions sobre xarxes socials i blog per les Associacions de Dones del Baix Camp

La Federació de Dones del Baix Camp, juntament amb el SIAD Baix Camp (Servei d'Informació i Atenció a la Dona) i el departament de comunicació del Consell Comarcal, han organitzat unes formacions adreçades a les diverses associacions de dones dels municipis de la comarca per tal de donar les eines bàsiques perquè aquestes agrupacions puguin millorar la seva visibilitat a la xarxa i modernitzar la seva imatge i els continguts que ofereixen.

Registres del 1 al 10 de 802
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 81 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773