Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Servei Comarcal del Català

9 de març de 2021

El Servei Comarcal de Català del Baix Camp obre una nova pàgina de Facebook

El Servei Comarcal de Català del Baix Camp (SCC del Baix Camp), que forma part del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus, obre una nova pàgina de Facebook amb l'objectiu de donar més visibilitat a les activitats que s'organitzen fora de Reus, especialment, als municipis amb menys pes demogràfic.


Dia Internacional de les Dones

8 de març de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de les Dones

Dilluns 8 de març de 2021, Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la celebració dels diferents actes previstos pel Consell Consultiu de Dones del Baix Camp per reflexionar i reivindicar els drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada, a favor d'una societat igualitària entre homes i dones.


Dia internacional de les Dones

4 de març de 2021

Un total de 60 actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones al Baix Camp

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el proper 8 de març, durant els propers dies es celebraran 60 actes arreu del Baix Camp per reflexionar i reivindicar els drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada. Els actes tindran com a punt de partida la lectura del Manifest de l'Institut Català de les Dones, el dilluns 8 de març, a la majoria dels municipis del Baix Camp.


WordPress

3 de març de 2021

El Punt Òmnia finalitza la seva programació d'activitats atenent a 123 persones durant un 2020 insòlit

El Punt Òmnia del Baix Camp clausura l'any 2020 amb diversitat d'activitats formatives i una bona xifra de participació amb un total de 123 persones usuàries, en un període marcat per la pandèmia causada per la COVID-19, que ha obligat a replantejar l'activitat del servei per adaptar-la a nova situació.


ADF p

1 de març de 2021

Èxit de participació en al trobada per impulsar les ADF del Baix Camp

La trobada per impulsar les ADF del Baix Camp va ser tot un èxit de participació, ja que van prendre part 19 dels 28 municipis convocats i 13 de les 15 ADF existents a la comarca. L'objectiu de la reunió impulsada pel Consell Comarcal del Baix Camp era reactivar les ADF en els municipis on ha quedat més aturat el seu funcionament i impulsar les que estan actives.


Edifici Eura de Riudecanyes on té lloc la reunió sobre les ADF

25 de febrer de 2021

Alcaldes i alcaldesses del Baix Camp es troben per potenciar les ADF i protegir el territori

Alcaldes i alcaldesses dels diferents municipis del Baix Camp es troben dijous, 25 de febrer, a les 18.30h a Riudecanyes per treballar en la creació d'Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) allà on no n'hi ha i per potenciar les que estan actives.


Imatge de la sessió plenària del 23 de febrer de 2021

24 de febrer de 2021

El Ple aprova una moció de suport a Pablo Hasél

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat virtualment el passat 23 de febrer, va aprovar una moció de suport a Pablo Hasél amb els vots a favor dels grups d'ERC-AM, JUNTS i CUP-AMUNT i ARA, mentre PSC-CP va votar en contra al·legant que s'havia acordat no discutir al plenari mocions que no tenen directament a veure amb l'activitat i les competències pròpies de l'ens comarcal.


Cartell de la sessió sobre retolació

23 de febrer de 2021

Els rètols comercials ensenyen la llengua

El dia 3 de març a les 16 hores el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ofereix una sessió en línia gratuïta per a impremtes i empreses de retolació i de comunicació del Baix Camp i del Priorat, l'àmbit geogràfic del CNL. A la reunió es repassarà breument la normativa d'usos lingüístics de rètols i altres textos comercials perquè la tingui present el sector i en pugui informar la clientela que li encarregui rètols, webs, cartes de restaurant, etc.


Sant Jordi

18 de febrer de 2021

Sessió plenària el dimarts 23 de febrer de 2021

Ordre del dia de la sessió plenària prevista per al dimarts 23 de febrer de 2021 a les 18 h 1.- Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 22 de desembre de 2020 2.- Aprovació de l'acte de jurament o promesa i presa de possessió del càrrec per part de dos consellers comarcals del grup d'ERC-AM i donar compte de la reorganització de representacions del grup. 3.


Cartell lligamascareretes dels SIS del Baix Camp

17 de febrer de 2021

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa recapten 581,5 euros per la Marató de TV3

Els nois i noies que assisteixen als centres oberts de la comarca han aconseguit recaptat 581,5 euros que es destinen a la Marató de TV3, que aquest any 2020 s'ha dedicat al coronavirus.

Registres del 1 al 10 de 1189
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 119 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773