Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

Xiulets del Punt Violeta del Baix Camp

25 de novembre de 2022

L'Àrea d'Igualtat del Consell Comarcal commemora el 25N amb una xiulada comarcal

La xiulada comarcal es farà conjuntament amb tots els municipis de la comarca. El SAI i el SIAD són dos dels serveis que s'ofereixen des del Consell Comarcal per tractar i erradicar la violència envers qualsevol col·lectiu. Aquest divendres 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Les violències masclistes representen una greu i sistemàtica vulneració dels drets humans de més de la meitat de la població del món.


Recomanacions Black Friday

24 de novembre de 2022

Compres responsables pel Black Friday

Des de l'Oficina Comarcal del Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum es fa una crida a la ciutadania per informar sobre un seguit de recomanacions vinculades a les compres durant el període de rebaixes del Black Friday. Ex tracta d'una jornada de descomptes, tant en botigues presencials com a Internet, que se celebra el 25 de novembre, però que la seva aplicació s'amplia als dies anteriors i posteriors de la data en qüestió.


Butlletí per a la igualtat núm 2

24 de novembre de 2022

Butlletí per a la Igualtat número 2 - 25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.


La reunió ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera, a Móra d’Ebre.

22 de novembre de 2022

Les cinc comarques afectades reclamen mantenir la filosofia i la veu del territori en la gestió del Fons de Transició Nuclear

Acord al territori per mantenir la filosofia per la qual es va crear el Fons de Transició Nuclear, respectant la veu els pobles afectats i els acords que ha pres els darrers nou mesos de taula de treball en la que han estat representats els agents socials, econòmics i polítics dels municipis més propers a la nuclear.


Presentació Porta a Porta a Castellvell del Camp

18 de novembre de 2022

Comença la recollida selectiva Porta a Porta a quatre municipis més del Baix Camp

Un total de 14 municipis de la comarca passen a funcionar amb el sistema de recollida selectiva Porta a Porta (PaP) Augmenta de tres a cinc, el nombre de rutes nocturnes per a la recollida de les fraccions. La mitjana de la recollida selectiva del Baix Camp ha millorat gairebé un 10%. L'any 2021 se situava en un 42,04%. Mentre que l'agost del 2022, es troba en un 50,96%.


Fotografia de Joan Capdevila

14 de novembre de 2022

El II Festival Senderista de la Costa Daurada-Terres de l'Ebre atrau unes 300 persones

La programació del festival va constar d'un total de 30 activitats entre les Muntanyes de Prades i les Terres de Mestral. Enguany, el festival es va dur a terme durant els dos últims cap de setmana d'octubre. El II Festival Senderista de la Costa Daurada – Terres de l'Ebre va tenir lloc durant els dos últims caps de setmana d'octubre a les Muntanyes de Prades i a les Terres de Mestral.


Una de les persones contractes en un programa duent a terme tasques de suport en la gestió de residus comarcal

11 de novembre de 2022

El Consell Comarcal contracta a 23 persones a través de diferents programes d'inserció laboral

Els programes desenvolupats durant aquest any són: Treball i Formació per Joves, Treball i Formació per a Dones i majors de 45 anys i Treball i Formació per a persones majors de 52 anys.


Inauguració de l'ampliació de la depuradora de Riudoms

9 de novembre de 2022

S'inaugura l'ampliació de la depuradora de Riudoms amb una inversió de 4 MEUR i duplicant la seva capacitat

La planta passa a disposar d'una capacitat de tractament de 2.000 m3/dia, equivalent a una població de 13.833 habitants, a més de modernitzar diversos equipaments i millorar la reducció de nutrients. A més de la implantació de sistemes d'automatització i la millora de l'eficiència energètica, s'ha habilitat la instal·lació d'injecció d'oxigen líquid per evitar possibles episodis de males olors.


Assembla anual del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

8 de novembre de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra la setena Assemblea anual del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

S'han habilitat 27 punts violeta en diferents municipis durant l'estiu. L'últim ple del Consell Comarcal ha aprovat el IV Pla de Polítiques d'Igualtat de Gènere i Diversitat del Baix Camp. Aquest dimarts, 8 de novembre, a la tarda, s'ha celebrat la setena Assemblea anual del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp.


5a edició de Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp

4 de novembre de 2022

La 5a edició de Joves amb Talent del Consell Comarcal forma a 20 persones en agricultura regenerativa

El reg, el maneig i la gestió del sòl han estat algunes de les formacions sobre agricultura regenerativa que s'han dut a terme durant el programa. Han assistit al programa alumnes de tot el Camp de Tarragona.

Registres del 1 al 10 de 1497
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 150 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773