Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

JOCen10

8 d'abril de 2021

El CNL impulsa un concurs pioner de tutorials de jocs de taula en català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa 'I tu, jugues en català?', en el marc de l'agenda de la Direcció General de Política Lingüística de foment de la llengua catalana en l'oferta i el consum cultural, especialment l'adreçat a la població jove.


Economia circular

6 d'abril de 2021

SECOMSA participa en la reunió constitutiva d'Hidrogen Verd Catalunya Sud

El 5 de març, la presidenta de SECOMSA i vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M.Abelló, va participar en la reunió constitutiva del grup Economia Circular H2 de la plataforma Hidrogen Verd Catalunya Sud.


Gent gran

30 de març de 2021

Nous ajuts per al pagament del lloguer destinats a persones grans

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els nous ajuts extraordinaris de la Generalitat de Catalunya per a les persones arrendatàries d'habitatge habitual que siguin titulars d'un contracte de lloguer permanent al territori de Catalunya, que tinguin 65 anys o més. A través de la Secretaria de l'Agenda Urbana i Territori, la Generalitat ha convocat aquesta línia de suport al lloguer per un import de 15 milions d'euros.


Avió

29 de març de 2021

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp tanca el 2020 amb més de 2.200 consultes

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ha tancat l'any 2020 amb un total de 2.294 consultes en matèria de consum, un 80% més que l'any anterior (amb 1.270 consultes). La mitjana de consultes mensuals aquest any ha estat de 191, mentre que al 2019 la mitjana era de 105. De forma complementària, ha rebut un total de 870 reclamacions, 20 queixes i 39 denúncies. També ha clos 475 mediacions i ha gestionat 71 expedients d'arbitratge.


Visita

26 de març de 2021

Visita del Consell Comarcal del Baix Camp al Centre d'Atenció d'Animals Domèstics del Maresme

El 25 de març una comitiva del Consell Comarcal del Baix Camp, encapçalada per la vicepresidenta Rosa M. Abelló ha visitat el Centre d'Atenció d'Animals Domèstics del Maresme (CAAD Maresme), centre de referència en la recollida, l'acolliment i l'adopció de gossos i gats abandonats o perduts.


Signatura acord

25 de març de 2021

Signatura del conveni de col·laboració per a la promoció d'activitats esportives i de lleure al Baix Camp

El 24 de març s'ha signat l'acord entre el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Baix Camp per a la promoció d'activitats esportives i de lleure. El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Ernest Aymamí, s'han reunit per procedir a la signatura de l'acord.


Treball i Formació Joves

24 de març de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp fa un projecte de Treball i Formació per a joves en l'àmbit forestal

El Consell Comarcal del Baix Camp està desenvolupant el programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats centrat en l'àmbit forestal, amb el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i la col·laboració dels ajuntaments de la comarca per donar feina a aquest col·lectiu. L'objectiu és la contractació de 6 persones joves tutelades i extutelades per la Generalitat de Catalunya per tal de contribuir a la seva emancipació.


Ensenyament

18 de març de 2021

Augmenta fins a 5.3 milions el finançament del transport i menjador escolar per al curs 2020-21

La proposta d'addenda del Consell Comarcal del Baix Camp al conveni subscrit amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya per al finançament dels serveis delegats sobre transport i menjador escolar per al curs 2020/2021 augmenta en 81.439,56 €, i arriba als 5,3 milions d'euros.


Exposició aranès

17 de març de 2021

L'Hospitalet de l'Infant: última parada de l'exposició “Aranès, l'occità de Catalunya”

L'exposició “Aranès, l'occità de Catalunya” acaba la seva itinerància pel Baix Camp a la localitat de l'Hospitalet de l'Infant, per iniciativa del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. Concretament, es podrà visitar a la Biblioteca Infant Pere fins a l'1 d'abril en l'horari habitual. La mostra, que està produïda per la Direcció General de Política Lingüística, té com a objectiu donar a conèixer la realitat de l'aranès.


centre comercial

15 de març de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp promou el Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores

El Consell Comarcal i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp (OCIC) se sumen un any més a la commemoració del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores, posant l'accent en la necessitat que la població conegui i faci valer els seus drets com a persones consumidores, i impulsant l'avenç cap a un consum més responsable i solidari.

Registres del 1 al 10 de 1200
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 120 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773