Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

19 d'agost de 2017

Suspesa la presentació del Banc de Terres comarcal a l'Arbolí i Capafonts

Com a senyal de dol i suport a les víctimes dels atemptats terroristes del 17 d'agost, a Barcelona i a Cambrils, els alcaldes d'Arbolí i Capafonts han decidit suspendre la xerrada informativa del Banc de Terres que estaven previstes per dissabte 19 d'agost a les 10.30 h a Arbolí i a les 19 h a Capafonts. Els dos ajuntaments s'han disculptat per les molèsties que pugui causar aquest canvi, i han anunciat que es reprogramaran tan aviat com sigui possible.

18 d'agost de 2017

Aplaçat l'acte inaugural de l'aparcament dissuasiu a l'Argentera

Amb motiu dels atemptats territoristes a Cambrils i a Barcelona de la tarda i nit del 17 d'agost, l'Ajuntament de l'Argentera ha comunicat que queda anul·lat l'acte que hi havia previst aquest divendres 18 d'agost d'inauguració de l'aparcament dissuasiu del municipi. De moment, no s'ha comunicat la nova data.


Acte a Reus de rebuig als atemptats de Cambrils i Barcelona

18 d'agost de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp, contra els atacs terroristes a Cambrils i Barcelona

Treballadors i representants del Consell Comarcal del Baix Camp s'han sumat a l'acte organitzat davant l'Ajuntament de Reus de rebuig als atacs terroristes del 17 d'agost a Cambrils i a Barcelona, que han deixat de moment 14 persones mortes i més de 130 ferits, de 34 nacionalitats diferents.


L'Argentera

17 d'agost de 2017

L'Argentera inaugura el pàrquing dissuasiu construït pel Pla de Foment Turístic del Baix Camp

Divendres, 18 d'agost, el president de Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, acompanyat per l'alcalde de l'Argentera, Lluís M. Castellví, inaugurarà el pàrquing dissuasiu que s'ha construït al municipi en el marc del Pla de Foment Turístic executat per l'ens comarcal entre 2015 i 2017. L'acte tindrà lloc a les 8 del vespre.


El Banc de Terres del Baix Camp s'està presentant als municipis

15 d'agost de 2017

La presentació del Banc de Terres Comarcal es trasllada a les Muntanyes de Prades

Després de la primera ronda de presentacions del Banc de Terres del Baix Camp a l'Argentera, Duesaigües, Vilanova d'Escornalbou, Colldejou i Pratdip, arriba ara el torn dels municipis de les Muntanyes de Prades que tenen menys de 300 habitants.


Imatge per fomentar la donació de sang

14 d'agost de 2017

A l'estiu, dóna sang

A l'estiu, amb les vacances, baixa la donació de sang, i el Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp anima els ciutadans i ciutadanes de la comarca a donar sang en alguns dels punts següents: Dilluns 21 d'agost Reus De 17 a 21 h la Unitat Mòbil s'ubicarà a la plaça de la Llibertat Dimecres, 23 d'agost L'Argentera De les 18 a les 21.


El Consell Comarcal del Baix Camp disposa d'una Oficina d'Habitatge

10 d'agost de 2017

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp ha atès 4329 consultes i visites en 6 mesos

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès un total de 4329 consultes i visites durant els 6 primers mesos de l'any, de les quals 2902 (un 67 per cent) han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social.


Diversos municipis organitzen campanyes de donació de sang al Baix Camp

9 d'agost de 2017

Campanya de donació de sang aquest estiu

Com que a l'estiu amb les vacances baixa la donació de sang, el Banc de Sang i Teixits i l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp animen els ciutadans i ciutadanes de la comarca a donar sang en alguns dels punts de la comarca següents: Dijous, 10 d'agost Cambrils De 10 a 14 h i de 17.30 a 21.30 h a la Unitat Mòbil que estarà al Mollet del Rec del Port Divendres, 11 d'agost Cambrils De 10 a 14 h i de 17.30 a 21.


Cartell anunciador de les activitats de presentació del Banc de Terres del Baix Camp

3 d'agost de 2017

Ocupar-se al sector agrari als poble del Baix Camp, cicle de xerrades per presentar el Banc de Terres comarcal

A partir del dissabte, 5 d'agost, el Consell Comarcal del Baix Camp inicia un cicle de xerrades per presentar el Banc de Terres comarcal als diferents municipis de la comarca. Les primeres accions de presentació es faran als municipis amb menys de 300 habitants de la comarca durant l'època estival per aprofitar la major afluència de descendents dels municipis que acostumen a tornar al poble per passar les vacances.


Imatge de la furgoneta del servei de transport adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp

27 de juliol de 2017

El servei de transport adaptat del Baix Camp registra 120 usuaris de la línia regular durant el 2016

El servei de transport adaptat que gestiona el Departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha comptabilitzat, pel període de 2016, uns 120 usuaris d'aquests serveis que en fan ús de regular i en horari d'atenció diürna.
 
Aquest servei, de caràcter especialitzat, inclou els desplaçaments a centres de dia per a gent gran, centres d'atenció especialitzada i centres de dia ocupacionals per a persones amb discapacitat.

Registres del 1 al 10 de 816
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 82 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773