Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

NOTÍCIES

         

La placa 4 Espigues reconeix el nivell excel·lent en estances i equipaments i àmplia oferta de serveis

4 d'agost de 2022

Ca l'Arcadi a Alforja rep 4 Espigues com a casa de poble independent

La casa rural Ca l'Arcadi a Alforja és la primera del Baix Camp i de la marca Costa Daurada en rebre el reconeixement.  Aquest dijous 4 d'agost a la tarda, la casa rural Ca l'Arcadi a Alforja ha penjat la placa corresponent a les 4 Espigues atorgada per la Generalitat de Catalunya com a una de les màximes puntuacions dins del món del turisme rural.


No et quedis sec. Tanca l'aixeta!

2 d'agost de 2022

Fem un consum responsable de l'aigua davant l'alerta per sequera

El Consell Comarcal del Baix Camp i Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l'aigua a la Comarca del Baix Camp, demanen la col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l'aigua davant la situació de sequera que afecta 8 municipis de l'àmbit de gestió de Comaigua, provocada pel descens continuat de les reserves d'aigua, lligat a la manca de pluges. L'Agència Catalana de l'Aigua ha declarat l'estat d'alerta per sequera hidrològica en altres municipis de Catalunya.


I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

1 d'agost de 2022

Més de 50 persones assisteixen a la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

Les ponents van ser diferents membres de la Càtedra d'Habitatge de la URV, La Masovera i UNDOS arquitectura.  Es van tractar temes com la masoveria i l'habitatge cooperatiu com a alternatives a l'habitatge convencional.  Aquest dissabte 30 de juliol va tenir lloc la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró, organitzada per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp.


Signatura del conveni pel Mercat de la Pagesia a Reus

26 de juliol de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp i Reus Mobilitat i Serveis signen un conveni per a la realització d'un Mercat de la Pagesia a Reus

El mercat pretén ser un aparador per a les persones productores de la comarca. Promoure la producció agrària de qualitat i de proximitat.    La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M.


Consells de consum Roaming

25 de juliol de 2022

Recomanacions per fer ús del Roaming

Què és el Roaming? Ens trobem en plena temporada d'estiu, un dels moments de l'any on s'acostumen a fer més vacances i viatges a l'estranger. Una de les compilacions que se solen trobar al travessar fronteres és el canvi de polítiques i tarifes que ofereixen les línies telefòniques depenent de la teva ubicació.


I Jornada d'Habitatge Rural

22 de juliol de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza la I jornada d'Habitatge Rural a la Febró

La jornada constarà d'un seguit de ponències per part de membres d'associacions d'habitatge. La I jornada d'Habitatge Rural tindrà lloc el dissabte 30 de juliol de 10 a 14 h a la Sala municipal de la Febró. L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp organitza el pròxim 30 de juliol al matí la primera jornada d'Habitatge Rural a la Febró.


Depuradora de les Borges del Camp

21 de juliol de 2022

S'implementa un nou tractament a l'estació potabilitzadora de les Borges del Camp per millorar la qualitat d'aigua

Amb el nou sistema de tractament implementat per Comaigua que redueix la concentració de nitrats i disposa d'un sistema de telecontrol, es millorarà la qualitat de l'aigua subministrada a la població de les Borges del Camp. L'Ajuntament de les Borges del Camp i Comaigua han implementat un nou sistema de tractament a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) de les Borges del Camp amb l'objectiu de millorar la qualitat de l'aigua subministrada en aquest municipi.


Oficina de Rehabilitació de Reus i el Baix Camp

18 de juliol de 2022

Consulta els ajuts que gestiona l'Oficina de Rehabilitació de Reus i el Baix Camp en matèria de rehabilitació residencial

Les línies que es gestionen a l'Oficina Comarcal són les 3, 4 i 5 dels ajuts en matèria de rehabilitació residencial aprovades per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència, i l'Instrument de Recuperació Next Generation EU.


CPNL inscripcions

14 de juliol de 2022

EL CPNL obre el període d'acreditació per inscriure's als cursos de català al setembre

La inscripció preferent serà el 12 i 13 de setembre i la inscripció general, del 14 al 16 El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert el període per acreditar el nivell de coneixements de català, pas previ a la inscripció dels cursos de setembre. Fins al 26 de juliol i del 5 al 9 de setembre, es poden sol·licitar les proves de col·locació que permeten determinar quins són els coneixements actuals de català de la persona que es vol inscriure a un curs general del CPNL.


Acte Salou Banderes Verdes Ecovidrio

12 de juliol de 2022

Mont-roig del Camp competirà aquest estiu amb 26 municipis de Catalunya per aconseguir la Bandera Verda

La Bandera Verda guardona la sostenibilitat dels municipis i el compromís amb el reciclatge d'envasos de vidre. L'Ajuntament de Mont-roig del Camp i els establiments hostalers del municipi, s'uneixen a les localitats ja participants de Calafell, Salou, Tarragona, Cambrils i Vandellòs de l'Hospitalet, a la competició per la Bandera Verda d'Ecovidrio.

Registres del 1 al 10 de 1457
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 146 ]


RSS 2.0

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773