Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

28 de març de 2020

El Consell fa una crida a la ciutadania per no abandonar animals domèstics

El Consell Comarcal del Baix Camp fa una crida a la ciutadania per no abandonar animals domèstics, especialment en aquests moments d'alarma sanitària per la pandèmia de la COVID-19. Tot i que el nombre d'animals abandonats s'ha reduït en un 20% entre gener i febrer respecte de l'any 2019, passant de 71 a 57 animals recollits aquest any, la situació actual de confinament i restriccions en la circulació complica la gestió del servei de recollida i manutenció d'aquests animals.

27 de març de 2020

El Servei d'Atenció Integral continua actiu durant el confinament

El Servei d'Atenció Integral LGTBI (SAI) del Baix Camp us recorda que, durant el confinament per la COVID-19, continua prestant els seus serveis i atenent-vos pels següents mitjans: Telèfon 977.327.155 (de 8.30h a 14h de dilluns a divendres) E-mail sai@baixcamp.

27 de març de 2020

Sessions de música per al jovent dins la campanya #JoActuo

El Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la iniciativa de la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona de posar en marxa sessions musicals adreçades al jovent, en col•laboració amb diferents emissores de ràdio i en el marc de la campanya #JoActuo de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu fomentar i agrair els esforços de la ciutadania per superar la pandèmia quedant-se a casa.

24 de març de 2020

El Baix Camp distribueix 4.314 targetes moneder a infants amb beca menjador

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de la comarca estan distribuint 4.314 targetes moneder per tal que els nens i nenes beneficiaris d'una beca menjador puguin continuar gaudint d'aquest ajut malgrat el confinament per l'estat d'alarma i el tancament dels centres educatius. Els pares, mares o tutors/es dels infants rebran instruccions des de l'Ajuntament del seu municipi sobre la manera en què se'ls lliurarà una targeta moneder.

23 de març de 2020

Secomsa fa una crida a la ciutadania per protegir la seva plantilla

L'empresa Secomsa fa una crida a la ciutadania per protegir les persones que fan la recollida de residus, un servei obligatori i essencial especialment en aquests moments d'emergència sanitària.

22 de març de 2020

Afectacions del coronavirus per a les persones consumidores

L'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp difon aquesta informació de l'Agència Catalana del Consum sobre les afectacions del coronavirus per a les persones consumidores.

21 de març de 2020

Crida a la ciutadania per a què no es desplaci a segones residències

El Consell Comarcal del Baix Camp fa una crida a la ciutadania per a què no es desplaci a la segona residència que tingui en cap municipi de la comarca ni del país. En aquest sentit, l'ens comarcal reclama responsabilitat i l'observació estricta de les restriccions de circulació imposades pels govern de la Generalitat i de l'estat després de la declaració de l'estat d'alarma per frenar l'expansió del coronavirus SARS-CoV-2 (COVID19).

20 de març de 2020

Resposta a preguntes freqüents sobre les restriccions d'activitats per la Covid-19

El Consell Comarcal del Baix Camp difon informació del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) sobre malalties transmissibles emergents. El document que ha creat aquest organisme per a la ciutadania consta de preguntes i respostes sobre les restriccions d'activitats a Catalunya pel coronavirus Covid-19. Els tres blocs de què consta el text són referents a mobilitat, obertura d'activitats comercials i altres.

20 de març de 2020

El Consell ajorna la convocatòria “Tornajornal i saber fer 2020”

Seguint la normativa oficial per a la protecció de la ciutadania front el coronavirus COVID-19, el Consell Comarcal del Baix Camp ajorna la data límit d'inscripció de la convocatòria al projecte “Tornajornal i saber fer 2020”, que finalitzava avui divendres 20 de març, fins que l'autoritat pública aixequi les mesures restrictives de confinament i la iniciativa pugui restablir-se.

18 de març de 2020

Atenció a les dones amb indefensió agreujada pel confinament

La situació de confinament com a mesura per prevenir i frenar el coronavirus també pot agreujar la situació de maltractament que pateixen algunes dones, no només pel fet de passar més temps a casa sense poder sortir, sinó també per la tensió emocional amb què ho viuen algunes persones, que pot generar un augment d'actes violents.

Registres del 1 al 10 de 1818
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 182 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773