Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

23 de setembre de 2021

Els municipis traslladen les seves inquietuds a la presidenta del Consell Comarcal

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M. Abelló, ha recollit aquesta setmana les inquietuds que li han exposat les alcaldies de Maspujols, l'Aleixar i Montbrió del Camp, en el marc de la ronda de visites institucionals que està realitzant als ajuntaments de la comarca.

23 de setembre de 2021

Ple del Consell Comarcal del Baix Camp el proper dimarts 28 de setembre

El proper dimarts, 28 de setembre, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a les 18 hores. La sessió serà presencial però per seguretat davant la COVID l'aforament està limitat, de manera que es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Consell Comarcal del Baix Camp. La sessió tindrà el següent ordre del dia: 1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 13 de juliol de 2021 (4/2021-16M19/23) 2.

22 de setembre de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de la Bisexualitat

Dijous 23 de setembre, Dia Internacional de la Bisexualitat, el Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la commemoració d'aquesta jornada. La celebració d'aquest dia té com a finalitat donar visibilitat a les persones bisexuals, trencar mites i sensibilitzar a la població sobre aquesta orientació sexual, segons la qual les persones senten desig sexual o romàntic, independentment del gènere de l'altra persona.

21 de setembre de 2021

Recomanacions de l'Agència Catalana de Consum pel que fa a les col·leccions per entregues

L'Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum fan ressò de les principals recomanacions a l'hora de començar una col·lecció per entregues. Després del parèntesis d'estiu, amb la tornada als hàbits del dia a dia, la reincorporació a la feina i l'inici d'un nou curs escolar, el mes de setembre acostuma a demanar nous projectes i activitats. Les col·leccions per entregues disponibles als quioscos en són un exemple.

17 de setembre de 2021

"El secret és el tomacó" és el nou reportatge de Gent del Camp

El Servei de Turisme Comarcal del Baix Camp estrena un nou capítol de Gent del Camp amb el reportatge "El secret és el tomacó".

16 de setembre de 2021

Entrevista amb el subdelegat del Govern contra la MAT

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha format part de la delegació de municipis i consells comarcals afectats per la MAT que avui, dijous 16 de setembre de 2021, s'ha entrevistat amb el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté. La representació institucional en nom dels 7 consells comarcals i 35 ajuntaments del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Penedès han expressat al subdelegat el seu rebuig unànime al projecte.

15 de setembre de 2021

El Consell Comarcal del Baix Camp atorga 4.455 ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2021-2022

En aquest inici de curs 2021-2022, el Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat 4.455 ajuts individuals de menjador, un 72,75 per cent de les 6.123 sol·licituds presentades, tot i que, encara, en queden pendents de valoració per manca de documentació i, al llarg del curs, n'hi hauran més en fora de termini i per causes sobrevingudes. El total d'ajuts atorgats suposen una assignació de 3.267.

13 de setembre de 2021

L'exposició “Quan parles fas màgia” arriba al Casal de Joves de Reus

Fins al 30 de setembre l'exposició “Quan parles fas màgia” del Voluntariat per la llengua (VxL) es podrà veure al Casal de Joves la Palma de Reus. D'aquesta manera, la mostra organitzada pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus i per la Regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament vol arribar al públic més jove i mostrar-los com de màgic pot ser formar part d'una parella lingüística del VxL.

13 de setembre de 2021

Rosa M Abelló apel·la a la democracia en el seu parlament de l'11 de Setembre

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha apel·lat a la democràcia com a recepta per superar els moments de dificultats de poble Català, com ho han fet altres pobles d'Europa, en el seu discurs commemoratiu de la celebració de l'11 de Setembre a Cambrils, on va protagonitzar l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament. En el seu parlament, Abelló ha parlat de la democràcia com “aquesta recepta, tant simple i tant grandiosa és en la que jo crec.

10 de setembre de 2021

El CNL de l'Àrea de Reus obre la matrícula als cursos de català i recupera els presencials

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, que dona servei a les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja ha obert les inscripcions als cursos de català.

Registres del 1 al 10 de 2116
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 212 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773