Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

25 de gener de 2022

El SOC obre la convocatòria dels Projectes Singulars

L'objectiu d'aquesta iniciativa és la millora de l'ocupabilitat de les persones joves d'entre 16 i 29 anys de la comarca. El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) obre la convocatòria dels Projectes Singulars amb l'objectiu de subvencionar projectes que promoguin la millora de l'ocupabilitat de les persones joves i n'incentivin la seva contractació laboral. A qui va adreçat? A tots els joves d'entre 16 a 29 anys que siguin beneficiaris de la Garantia Juvenil del Baix Camp.

24 de gener de 2022

Recomanacions per navegar per internet de forma segura

Aquest principi d'any ve marcat per la implementació del teletreball com a mesura per controlar la recent pujada de casos de la Covid-19 i per les compres en línia que s'estan realitzant a causa de les rebaixes d'hivern. Aquests fets poden fer augmentar la quantitat de temps que passem connectats a la xarxa i és per això que us volem donar un seguit de consells a l'hora de navegar per internet de forma segura.

20 de gener de 2022

La Directora General d'Energia presenta el full de ruta sobre la sobirania energètica al consell d'Alcaldies

El Baix Camp és una de les dues comarques de Catalunya amb més pes amb l'energia nuclear i eòlica. Aquest dimecres, 19 de gener, ha tingut lloc el primer Consell d'Alcaldies de l'any de manera telemàtica. La Directora General d'Energia del Govern de la Generalitat, Assumpta Farran, ha presentat als alcaldes i a les alcaldesses de la comarca el full de ruta sobre la sobirania energètica del país.

20 de gener de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest Descobrir per un nou model de turisme al servei del país

El manifest reclama principalment un turisme de proximitat basat en la sostenibilitat. El Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar, al passat ple de desembre, adherir-se al Manifest Descobrir impulsat per la revista Descobrir Catalunya juntament amb les principals entitats de turisme rural i agents turístic d'arreu del país.

18 de gener de 2022

El programa Joves amb Talent 2022 obre les inscripcions

El programa és gratuït, però cal complir una sèrie de requisits per participar-hi. El programa Joves amb Talent, organitzat per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i creat per impulsar projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d'interior, ofereix un nou curs integral d'Agricultura Regenerativa.

17 de gener de 2022

Recomanacions per les rebaixes d'hivern

Han finalitzat les festes de Nadal i aquest fet implica l'inici de la temporada de rebaixes de gener on s'acostumen a fer compres aprofitant la baixada dels preus en la majoria d'establiments. El començament d'any comporta afrontar un seguit de despeses acumulades des del Black Friday, les compres nadalenques i trobades familiars, i finalment, les rebaixes d'hivern. És per això que us volem donar un seguit de recomanacions per tal que tingueu eines per comprar de forma conscient i responsable.

13 de gener de 2022

Resum de l'edició Joves amb Talent 2021

Durant l'any passat es va realitzar el seguiment de dues finques i diferents formacions Joves amb Talent és un programa organitzat pel servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i amb el suport dels consells comarcals del Baix Penedès, el Priorat, la Conca de Barberà, l'Alt Camp i el Tarragonès.

13 de gener de 2022

El Baix Camp presenta 8 sol·licituds a la convocatòria Leader 2021

El turisme és el sector que més sol·licituds ha demanat. El passat 30 de novembre va finalitzar el termini per presentar les sol·licituds als ajuts Leader. Uns ajuts que aposten per a la diversificació de l'economia dels entorns rurals de Catalunya, dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014 – 2022, promogut pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

11 de gener de 2022

Comença el Pla d'Ocupació per les Brigades Forestals

Enguany la brigada forestal del Baix Camp està formada per 5 persones. El passat 15 de desembre va començar el Pla d'Ocupació per les Brigades Forestals, organitzat per la Diputació de Tarragona, i amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp. Un pla que durarà fins al 15 de juny del 2022.

10 de gener de 2022

El sistema de recollida Porta a Porta (PaP) comença a 7 pobles més de la comarca

A partir d'aquest dilluns 10 de gener Secomsa oferirà el servei de PaP en un total de 9 pobles del Baix Camp. Secomsa ha començat aquest dilluns, 10 de gener, amb el servei de recollida Porta a Porta (PaP) a set poblacions més del Baix Camp: Vilanova d'Escornalbou, l'Argentera, Botarell, l'Aleixar, Maspujols, Vinyols i els Arcs i Duesaigües.

Registres del 1 al 10 de 2205
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 221 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773