Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

19 de setembre de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la Declaració de la Cessetània

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat la Declaració de la Cessetània en el marc de la Jornada sobre l'ocupabilitat de col·lectius en situació de vulnerabilitat, que ha tingut lloc el 19 de setembre de 2018 a la Selva del Camp.

18 de setembre de 2018

El Ple aprova l'adjudicació del contracte d'execució de l'obra d'ampliació de l'EDAR de Cambrils

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del passat 18 de setembre va aprovar, per 30 vots a favor i 3 abstencions de la CUP, l'adjudicació del contracte d'execució de l'obra d'ampliació de l'estació depuradora d'aigües residuals (EDAR) de Cambrils per un import de 1.424.034,06 € més IVA a l'empresa Aquambiente Servicios para el Sector del Agua SAU.

17 de setembre de 2018

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant faran del 17 al 19 de setembre les inscripcions per als cursos de català, que començaran ja el 25 de setembre. La matrícula i les proves de col·locació per als cursos es podran fer de 16.30 h a 20 h al Centre Cultural Infant Pere, concretament a la Sala Bonet Castellana (C/ Ramon Berenguer IV, 2 de l'Hospitalet de l'Infant).

13 de setembre de 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp obre les inscripcions per als nous cursos d'informàtica i internet

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d'informàtica que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té ubicat a la biblioteca de Riudoms. Els cursos que comencen el proper 1 d'octubre de 2018 i acaben el 14 de desembre de 2018, són gratuïts i tenen una capacitat de 8 alumnes per curs.

13 de setembre de 2018

Conferència sobre “La Maternitat d'Elna”

El proper 17 de setembre de 2018, a les 17h a la sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la conferència “La Maternitat d'Elna”, a càrrec d'Assumpta Montellà. Aquesta és una activitat organitzada per la Federació de Dones del Baix Camp i amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Baix Camp.

5 de setembre de 2018

L'Agència Catalana de l'Aigua concedeix recursos al Consell Comarcal per millorar les depuradores de la comarca

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha resolt concedir al Consell Comarcal del Baix Camp suficients recursos econòmics per millorar l'estat de les depuradores de la comarca. L'import total de les actuacions de millora ascendeix a 330.705,88€. Algunes d'aquestes actuacions ja estan executades mentre que d'altres es troben en fase de licitació o bé ja estan contractades en previsió de ser executades en temporada baixa.

3 de setembre de 2018

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta a peu per la Serra de Llaberia

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

29 d'agost de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp pel mes de setembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang del mes de setembre de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Diumenge, 2 de setembre de 2018 a Reus: Unitat mòbil al recinte de les barraques (Camí del Roquís, 31) de les 10 a les 14 hores.
• Diumenge, 23 de setembre de 2018 a Riudoms: CAP (C/ de la Sardana, 3) de les 10 a les 14 hores.

28 d'agost de 2018

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: ruta a peu pel riu Brugent i les Muntanyes de Prades

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

27 d'agost de 2018

El Centre de Normalització Lingüística informa que els cursos del Servei Local de Català de Cambrils seran trimestrals a partir d'aquest setembre

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) farà del 12 al 18 de setembre les inscripcions per als cursos de català, que començaran ja el 19 i 20 de setembre.
 
La principal novetat d'enguany és que esdevindran trimestrals en comptes de quadrimestrals com fins ara, tal com ja es programen al Servei Local de Català de Reus des de fa uns anys i com serà a partir d'ara en tots els punts del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Registres del 1 al 10 de 1519
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 152 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773