Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

27 de juny de 2022

Oberta la convocatòria pels ajuts al lloguer d'habitatges

Del 28 de juny fins al 15 de juliol s'obrirà la convocatòria per les subvencions per al pagament de lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació 2022.

23 de juny de 2022

El regidor de Cambrils, Alfredo Clúa, pren possessió com a conseller del Consell Comarcal

Alfredo Clúa entra a l'ens comarcal per substituir a Ana López, vicepresidenta d'Igualtat i consellera. El regidor del PSC-CP a l'ajuntament de Cambrils, Alfredo Clúa, va prendre possessió del càrrec de conseller comarcal en la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal, celebrada dimarts 21 de juny. Clúa substitueix a la consellera i també vicepresidenta d'Igualtat, Ana López, a l'ens comarcal després de la seva renúncia l'any passat.

22 de juny de 2022

Recomanacions de seguretat per l'onada de calor i el risc d'incendis

Enguany el començament de la temporada estiuenca arriba a la comarca amb una forta onada de calor acompanyada de les celebracions de les revetlles i els seus pertinents petards i fogueres. És per això que el risc d'incendi s'està intensificant a molts punts del territori i des del Consell Comarcal del Baix Camp i el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya us volem donar un seguit de consells de prevenció i actuació per afrontar la situació actual de perill.

20 de juny de 2022

Dimarts 21 de juny, sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal

El pròxim dimarts, 21 de juny, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a les 18 hores. La sessió serà presencial a la Sala de Plens i es podrà seguir a través del canal de YouTube: Consell Comarcal del Baix Camp. La sessió tindrà el següent ordre del dia: 1.

20 de juny de 2022

S'inicia el projecte pilot de compra pública d'innovació de recollida selectiva de residus municipals

Des de Secomsa s'implementaran serveis de recollida de residus pota a porta. L'Agència de Residus de Catalunya ha cofinançat el projecte pilot de compra pública d'innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals del Consell Comarcal del Baix Camp, que s'executarà des de la seva empresa Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals).

16 de juny de 2022

Més de 180 infants i adolescents participen a la 10a Trobada dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp

La trobada s'organitza cada any per celebrar el final de curs escolar i passar una estona de lleure amb els menors dels diferents SIS de la comarca. Aquest dimecres, 15 de juny, els serveis d'atenció diürna dels Serveis d'Integració Socioeducativa (SIS), que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat com activitat de final de curs: La 10a Trobada dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa.

14 de juny de 2022

Els pobles del Baix Camp s'adhereixen al programa TempsxCures

Els Ajuntaments dels municipis en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Camp duran a terme l'execució i la gestió dels projectes. El Consell Comarcal del Baix Camp, compromès amb la necessitat de donar valor a les cures, ha apostat per desplegar als municipis de la comarca el programa Temps per Cures, impulsat per la Generalitat de Catalunya.

13 de juny de 2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 170 cursos intensius per aprendre català a l'estiu

• En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic, el CNL de l'Àrea de Reus n'impartirà a Reus i a Cambrils durant el mes de juliol. • Tots aquests cursos tenen matrícula gratuïta. El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s'ofereixen 3.690 places.

9 de juny de 2022

Recomanacions de consum per la revetlla de Sant Joan

L'inici de l'estiu ve marcat per la celebració de la revetlla de Sant Joan el 23 de juny i d'altres festes populars locals arreu de Catalunya. Els petards i les coques són els principals protagonistes de les festivitats i cal informar-se de com consumir-los amb responsabilitat per evitar accidents i intoxicacions alimentàries.

5 de juny de 2022

Secomsa se suma al Dia Internacional del Medi Ambient

El 5 de juny és el Dia Internacional del Medi Ambient Cada 5 de juny des de l'any 1972 se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre la importància de cuidar els ecosistemes del nostre planeta i motivar accions locals i globals que promoguin la sostenibilitat i models de producció i de consum menys contaminants i agressius.

Registres del 1 al 10 de 2292
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 230 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773