Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

16 de novembre de 2018

Aprendre català a través de la música: ‘Canta amb el cor' obre noves inscripcions

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha tornat a obrir aquest mes de novembre les inscripcions per un dels seus projectes més originals que uneix música i llengua: 'Canta amb el cor'. Aquest té l'objectiu de què els participants, a través del cant coral i la relació entre els altres membres del grup, puguin practicar i millorar l'expressió oral en llengua catalana.

15 de novembre de 2018

L'Arxiu Comarcal lliura als municipis del Baix Camp 1.000 llibres de documents en 75.000 arxius digitals

L'Arxiu Comarcal del Baix Camp ha lliurat avui 14 de novembre als 28 municipis de la comarca 75.000 arxius digitals en què ha convertit 1.000 llibres de documents dels diferents arxius municipals després d'un procés de digitalització iniciat en 2010.

14 de novembre de 2018

El personal tècnic del Consell Comarcal del Baix Camp participa en una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu

En el marc del Pla d'Igualtat, la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit aquest dimecres, 14 de novembre, una sessió formativa sobre el llenguatge inclusiu. Aquesta estava dirigida al personal tècnic de l'ens comarcal i ha tingut una durada d'unes dues hores.

13 de novembre de 2018

Clou un nou curs de català del programa formatiu del Servei de Primera Acollida Comarcal

Aquest dimarts, 13 de novembre, ha finalitzat a Mont-roig del Camp un altre el curs inicial de català impartit pel Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp. A principis d'any, concretament entre finals de gener fins a la meitat del mes de març, es va celebrar el primer curs d'aquestes característiques i ara, a causa de la gran demanda, s'han celebrat novament més classes intensives d'aquesta llengua.

12 de novembre de 2018

Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

El Consell Esportiu del Baix Camp ha organitzat en el marc del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, una nova sortida pel proper diumenge 25 de novembre. Aquesta recorrerà els llocs més emblemàtics i bonics de la zona de la Platja de la Mora – Castell de Tamarit - Mèdol. Pel que fa a la ruta està previst que el grup, acompanyat de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus (AEC), recorri una distància aproximada d'uns deu quilòmetres.

7 de novembre de 2018

El nou curs sobre impressió 3D desperta l'interès de la ciutadania al Punt Òmnia del Baix Camp

El Punt Òmnia de Riudoms, nascut l'any 2002 per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i pel municipi on s'ubica, ha encetat aquesta tardor una nova tanda de cursos. La iniciativa, que compta amb vuit ordinadors amb connexió a Internet, ha rebut una vegada més una bona acollida entre la població on destaca el nou curs d'Introducció a la impressió 3D.

6 de novembre de 2018

Ja es pot consultar la web Som Baix Camp, amb més de mil entitats i associacions de la comarca

Les entitats, associacions i col·lectius de la comarca ja tenen un espai d'unió a la xarxa gràcies a la creació de la pàgina web Som Baix Camp. El Consell Comarcal, en el marc del projecte de dinamització i promoció de la primera festa major de la comarca, ha estrenat un nou portal que té una doble utilitat: ser una base de dades per la ciutadania i per una altra banda, convertir-se en una eina útil per a les entitats.

5 de novembre de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de novembre

El Banc de Sang i Teixits no descansa mai, ja que cada dia a Catalunya es necessiten fins a 1.000 donacions de sang, segons dades oficials. En aquesta línia, l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona han organitzat per la primera quinzena de novembre tres noves jornades repartides pel territori on la ciutadania hi pot col·laborar.

30 d'octubre de 2018

Prop de 200 persones sol·liciten el Servei de Primera Acollida Comarcal

El Servei de Primera Acollida Comarcal del Baix Camp, encarregat de donar autonomia a les persones nouvingudes al territori, ha registrat 180 sol·licituds en el que portem de 2018.

26 d'octubre de 2018

Recomanacions per la celebració de Tots Sants i la Castanyada

El Departament d'Empresa i Coneixement de Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana del Consum, ha encetat una campanya sobre la compra responsable de disfresses en el marc de la festivitat de Tots Sants. La celebració, que té el seu origen en una vella tradició pagana estesa a tota Europa en la qual s'assimilava la fi de la collita i el bon temps amb el culte a les ànimes dels familiars morts, ha evolucionat durant aquests últims anys.

Registres del 1 al 10 de 1546
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 155 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773