Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Acompanyament a la joventut durant el confinament

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

7 d'abril de 2020


El Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp impulsa l'Endolla't, un curs de salut emocional destinat al jovent, que continua la seva programació adaptada a la situació actual de confinament de forma online.


L'Endollat es va iniciar a Castellvell del Camp a l'octubre de l'any passat amb l'objectiu d'acompanyar nois i noies d'entre 14 i 17 anys en el procés de conèixer-se millor a si mateixos i definir el camí cap al seu projecte de vida.


A l'actualitat el curs es realitza en línia, ja que des de la Regidoria de Joventut s'ha considerat que aquest suport emocional per a joves és més necessari que mai. Les persones participants es troben un cop per setmana amb la professional, Maku Martin, i les sessions que ja s'han realitzat per Internet han rebut molt bona resposta.


En aquest enllaç de ràdio Baix Camp, podeu escoltar una entrevista realitzada a Maku Martin, la terapeuta del programa, on explica com acompanya el jovent.


Els municipis interessats en el programa poden contactar amb el Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp per presentar el projecte, impulsar la difusió i dur-lo a bon terme.


Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp

joventut@baixcamp.cat

674 321 663
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773