Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp distribueix 145 targetes moneder a infants dels Serveis d'Intervenció Socioeducactiva

IMATGES RELACIONADES
Seu del Consell Comarcal del Baix Camp
Seu del Consell Comarcal del Baix Camp

5 de maig de 2020


El Consell Comarcal del Baix Camp està distribuint 145 targetes moneder adreçades a alguns infants menors d'edat de la Xarxa Comarcal de Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) en els municipis d'Alforja, les Borges del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Riudoms, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat és qui ha proporcionat les targetes.


Les 145 targetes moneder van carregades amb un import de 80 euros i es recarregaran automàticament cada 15 dies amb un import de 2 euros diaris per sufragar despeses bàsiques d'alimentació. Aquestes targetes moneder també es poden fer servir en tots els comerços d'alimentació i de productes de primera necessitat que admetin pagament amb targeta (TPV). La distribució de les targetes es fa amb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis esmentats.


El SIS és un servei diürn preventiu, que ofereix la intervenció fora de l'horari escolar, per als infants, adolescents i les seves famílies que es troben en risc d'exclusió social i tenen un seguiment de la seva situació sociofamiliar amb els serveis socials d'atenció primària del Baix Camp. Aquest servei es basa en un treball integral amb els objectius determinats per llei, com poden ser prevenció de dèficits socioeducatius i situacions de risc social. Actualment el SIS atén 167 menors.


El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona els Serveis Socials d'atenció primària de tots els municipis de la comarca excepte Reus i Cambrils, així com serveis socials especialitzats supracomarcals i altres programes comunitaris.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773