Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El sisè Taller d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp es desenvolupa a Vinyols i els Arcs

23 de gener de 2008


Vinyols i els Arcs és el municipi que aquest any acull el sisè Taller d'Ocupació Baix Camp, promogut pel Consell Comarcal del Baix Camp. L'objectiu d'aquest projecte és la inserció laboral de persones majors de 25 anys, preferentment dones que es troben a l'atur, a través d'una formació teòrica i pràctica. L'especialització que s'hi desenvolupa aquest any és la d'auxiliar d'ajut a domicili.


El Taller d'Ocupació va començar el passat 28 de desembre a les antigues escoles Santa Caterina de Vinyols i els Arcs, lloc on es desenvolupa el taller, i tindrà una durada d'un any amb un total de 8 alumnes assistents.


El mòdul combina una formació teòrica amb una de pràctica, ja que les alumnes realitzen pràctiques laborals al Servei d'Ajut a Domicili (SAD) del Consell Comarcal del Baix Camp, a residències públiques de la comarca, a centres sociosanitaris concertats i a centres especials de treball.


A més a més, les alumnes tenen un contracte laboral des del primer dia d'inici del taller i reben, a banda de la formació teòrica sobre el mòdul escollit, formació en seguretat i higiene laboral, inserció laboral, informàtica, català i formació compensatòria per a aquelles que no hagin obtingut l'ensenyança secundària obligatòria o equivalent.


Al finalitzar el curs, les assistents rebran un títol on s'especifiqui les hores impartides i el seu currículum personal. L'objectiu d'aquest taller és que les alumnes acabin amb feina, fet que s'ha produït als anteriors tallers en què almenys el 50% de les alumnes van trobar un lloc de treball.


El taller d'ocupació és un recurs promogut pel Consell Comarcal del Baix Camp i compta amb el finançament del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat i del Fons Social Europeu.


Reus, 23 de gener de 2008

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773