Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Govern invertirà 4 milions d'euros en la millora de les infraestructures de residus del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Vista general planta mecanicobiològica
Vista general planta mecanicobiològica

30 de setembre de 2010


El Govern de la Generalitat ha aprovat finançar la inversió de 4 milions d'euros per millorar les infraestructures de residus de la comarca del Baix Camp. Així, el Consorci per a la Gestió dels  Residus del Baix Camp podrà millorar l'operativitat del Centre de Gestió de Residus comarcal, les instal·lacions del qual van ser desenvolupades en diferents èpoques de forma totalment independent. Les actuacions que es portaran a terme permetran optimitzar-ne l'ús i facilitar la logística interna del centre, l'intercanvi d'energia i la reducció de consums, entre d'altres.

Aquesta era una demanda que feia temps que el Consorci demanava a la Generalitat per tal d'optimitzar el funcionament de les diferents plantes de tractament de gestió dels residus de les que és titular, i el Govern garanteix un tractament dels residus modern i eficient, adequant les instal·lacions a les noves necessitats i millorant la seva funcionalitat i servei.

Aquesta inversió s'emmarca en la planificació prevista pel Pla territorial sectorial d'infraestructures de residus municipals, que promou l'Agència de Residus de Catalunya, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773