Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb l'acceleradora Camp Tgn Up

IMATGES RELACIONADES
Camp Tgn Up
Camp Tgn Up

Camp Tgn Up | Entitats col·laboradores
Camp Tgn Up | Entitats col·laboradores

8 de febrer de 2018


El Consell Comarcal del Baix Camp col·laborarà amb l'acceleradora Camp Tgn Up, una iniciativa de la Diputació de Tarragona destinada a impulsar empreses amb projectes innovadors o empreses emergents (start-up) de fins a cinc anys d'existència. Es tracta d'un espai de trobada, formació, assessorament i treball en xarxa que comptarà també amb la participació de diverses entitats de la demarcació.


El projecte oferirà un programa d'acompanyament de vuit mesos de durada adreçat a 10 start-up del Camp de Tarragona. El període d'inscripció de les empreses que vulguin formar-ne part s'obrirà el dijous 15 de febrer. En la selecció es valorarà que la idea de negoci sigui innovadora, que el seu producte o servei ja facturi, i que tingui una visió internacional o que es treballi amb les xarxes de comunicació actual.


Cada empresa tindrà 30 hores d'assessorament particular o mentoria, per part de persones especialitzades en gestió empresarial. A més, els participants disposaran de 120 hores de formació amb experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió de recursos humans, internacionalització, dimensió tech de l'empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes. Cadascuna de les entitats participants al programa realitzarà, al seu torn, diferents jornades i seminaris relacionats amb aquets àmbits.


Camp Tgn Up compta amb el suport d'ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya i, a més del Consell Comarcal del Baix Camp, les institucions que hi participen són l'Ajuntament de Reus (Redessa), l'Ajuntament de Tarragona (Tarragona Impulsa), l'Ajuntament del Vendrell (L'Eina), el Consell Comarcal de la Conca de Barberà (Concactiva), el Consell Comarcal del Baix Penedès, el Consell Comarcal del Priorat, el Consell Comarcal del Tarragonès, la Universitat Rovira i Virgili (URV Emprèn) i Vallsgenera.


L'acceleradora Camp Tgn Up s'ubicarà a Reus, a les instal·lacions de l'Antiga Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, al passeig de la Boca de la Mina, i acollirà diferents iniciatives de formació relacionades amb el projecte; d'altres, per la seva part, es duran a terme a les entitats col·laboradores, en funció del cas.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773