Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Sebastià Bondia deixa el seu càrrec de president del Consell Esportiu després de 25 anys

IMATGES RELACIONADES
L'encara president Sebastià Bondia, al mig, acompanyat pels vicepresidents del Consell Esportiu Lídia Bargas i Ernest Aymamí.
L'encara president Sebastià Bondia, al mig, acompanyat pels vicepresidents del Consell Esportiu Lídia Bargas i Ernest Aymamí.

10 de gener de 2008


Sebastià Bondia ha decidit no presentar-se com a president del Consell Esportiu del Baix Camp a les properes eleccions, deixant aquest càrrec després de 25 anys. L'encara president del Consell Esportiu creu que és un bon moment per deixar enrere aquesta etapa de la seva vida tot coincidint amb el 25è aniversari de la seva elecció per primer cop com a president de l'ens.


Segons ha dit, la decisió que ha pres ha estat molt meditada i ha confirmat que any rere any l'han encoratjat per tal de seguir com a president, però finalment ha volgut deixar pas a persones que puguin assolir el càrrec amb energies renovades i amb il·lusió.


El president del Consell Esportiu ha destacat que durant aquest llarg trajecte la seva tasca ha estat molt positiva, especialment perquè els objectius establerts per aquesta institució esportiva s'han complert satisfactòriament i cada dia han anat millorant. L'objectiu principal del Consell Esportiu del Baix Camp ha estat que l'esport arribés als diversos municipis de la comarca amb apropament, rigor i qualitat, cosa que avui dia és una realitat.


Bondia també ha estat president de l'Unió Catalana dels Consells Esportius, a la qual va accedir a través de la seva tasca com a president del Consell Esportiu del Baix Camp. Va assolir aquest càrrec durant deu anys i ha ressaltat que el repte pendent de l'Unió Catalana és que l'esport arribi amb més solidesa a la societat actual.


A la roda de premsa, Sebastià Bondia ha estat acompanyat per Ernest Aymamí i Lídia Bargas, tots dos vicepresidents del Consell Esportiu del Baix Camp i ha insistit en agrair a tothom la col·laboració rebuda durant els seus 25 anys com a president.


Reus, 10 de gener de 2008© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773