Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Diàgnostic comunitari participatiu a Vinyols i els Arcs

IMATGES RELACIONADES
Imatge del taller participatiu
Imatge del taller participatiu

20 d'octubre de 2010


 

Diverses àrees del Consell Comarcal del Baix Camp (Serveis Socials, Immigració, Salut Pública i Participació Ciutadana), amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, han portat a terme un procés participatiu convocat per l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs sobre la qualitat de vida al poble.

 

En total hi van prendre part una trentena de veïns del municipi. El taller va tenir lloc el dissabte 16 d'octubre de 2010 de les 18:30h. a les 20:00h. a la Biblioteca. L'objectiu era parlar sobre com és la vida dels veïns i veïnes de Vinyols i els Arcs al municipi i obtenir així una radiografia del poble que serveixi de punt de partida per a la planificació de futures polítiques municipals, tenint en compte les diferents visions.

 

Aquesta actuació, és la culminació de tot un procés iniciat l'any 2009, inicialment centrat en entrevistes a persones clau com responsables polítics, tècnics i representants d'entitats municipals per tal d'obtenir informació de primera mà. Les conclusions finals es presentaran a principis de l'any vinent, un cop analitzada la informació recollida.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773