Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Les maletes coeducatives, un servei de gran demanda del Consell Comarcal, reservades fins l'abril

IMATGES RELACIONADES
Imatge de les maletes coeducatives
Imatge de les maletes coeducatives

Imatge d'alguns dels contes de les maletes
Imatge d'alguns dels contes de les maletes

24 de gener de 2019


El servei de maletes coeducatives, posat en marxa des d'Igualtat de gènere, un dels departaments de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp, ha comptat amb un gran èxit, no només al llarg del 2018, sinó que també aquest primer trimestre d'enguany, ja que està reservat fins a l'abril.

 

La iniciativa, encabida en dues maletes que li donen el nom al projecte, consisteix en dos lots de contes i material divulgatiu. A través d'aquests es pretén fomentar la inclusió, la paritat de gènere i al mateix temps es vol trencar amb els estereotips i rols que han marcat la nostra societat al llarg d'aquests últims anys.

  

Com a novetat, i a causa de la demanda, des de l'ens comarcal s'han adquirit durant aquestes festes diversos llibres que s'han incorporat al catàleg ja existent i que compta amb els següents llibres: Blancanieves y los 77 enanitos, Guau!, Les princeses també es tiren pets, Contes de Bona Nit per a nenes rebels, El Quim i les Barbies i l'ovelleta que va venir a sopar són alguns dels originals títols que es poden trovar al catàleg del servei.

  

Així doncs, si esteu interessats en demanar una de les maletes per al vostre centre educatiu les podeu sol·licitar de manera gratuïta omplint el formulari que s'adjunta a continuació.

  

En aquesta línia, la persona usuària que gaudeixi d'aquest material serà responsable del bon ús del material que se li ha cedit. En cas de desperfecte, pèrdua, trencament o altra incidència la persona haurà d'abonar el cost d'aquest material .
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773