Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal ofereix el programa Referent d'Ocupació Juvenil als municipis de la comarca

IMATGES RELACIONADES
Les accions s'adrecen a les persones joves
Les accions s'adrecen a les persones joves

SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu
Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu

6 de març de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp forma part de la xarxa de referents d'ocupació juvenil desenvolupada pel Servei Públic d'Ocupació de Cataluny (SOC) a en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil. Així, l'ens comarcal disposa d'una persona tècnica per informar i acompanyar les persones joves més vulnerables en la seva transició de l'escola al món laboral.


El programa s'adreça a totes les persones d'entre 16 i 29 anys de tots els municipis de la comarca (excepte Reus que disposa d'una persona referent pròpia) inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil. Per desenvolupar-lo la persona tècnica de l'ens comarcal es desplaçarà als municipis més grans del Baix Camp per atendre el col·lectiu jove, tot i que també atendrà des de la seu comarcal. A més, treballarà coordinadament amb centres educatius, centres de formació, oficines joves, Serveis Socials i altres serveis de la comarca que treballen amb aquest col·lectiu.


El programa s'adreça especialment a persones joves menys preparades o amb més dificultats d'índole social. Se les oferirà informació, orientació i acompanyament personalitzat amb l'objectiu de millorar la seva formació i la seva ocupabilitat, de manera que puguin accedir a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball de qualitat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773