Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un total de 134 persones del Baix Camp reben el certificat d'aprofitament de cursos d'alfabetització digital

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

11 de març de 2019


Un total de 134 persones del Baix Camp han rebut, durant l'any 2018, el certificat d'aprofitament dels cursos d'alfabetització digital que ofereix el Consell Comarcal del Baix Camp a través del Punt Òmnia, telecentre ubicat al municipi de Riudoms.

 

El Consell Comarcal porta més de 17 anys realitzant projectes d'alfabetització digital per tal d'apropar a aquells col·lectius que tenen més necessitat, cursos que puguin millorar el seu aprenentatge i afavorir una millora de l'ocupabilitat.

 

Totes les persones usuàries d'aquest servei són dels municipis del Baix Camp. De fet hi ha hagut persones usuàries de 13 dels 28 municipis de la comarca, que són: Alforja, Colldejou, Duesaigües, l'Aleixar, les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Reus, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms i Vinyols i els Arcs.

 

Les activitats previstes en aquests cursos van orientades bàsicament a introduir les noves tecnologies en els col·lectius més desafavorits i facilitar l'accés lliure a persones que necessiten utilitzar internet per a la recerca de feina.

 

També es realitzen tallers d'iniciació a associacions de Dones, de Gent Gran, de discapacitats, que siguin de la comarca, i cursos online per la plataforma b-learning.

 

Així mateix, arrel de les necessitats detectades, s'ha fet un reforç en la línia de cursos orientats a l'ocupabilitat per tal de millorar i ampliar els coneixements informàtics de les persones i facilitar d'aquesta manera una millor inserció sociolaboral.

 

Aquest projecte està subvencionat íntegrament per la Diputació de Tarragona en virtut del conveni marc 2016-2019 entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Camp.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773