Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova excursió al Puig de la Talaia

IMATGES RELACIONADES
Puig de la Talaia
Puig de la Talaia

18 de març de 2019


El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 24 de març, una nova sortida per fer una ruta de senderisme des de la Juncosa de Montmell fins el puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès.

 

El recorregut comença al poble de la Juncosa de Montmell en direcció a l'ermita de Sant Miquel. Es continua l'ascens fins al Puig de la Talaia, sostre del Baix Penedès, situat a 861m. Llavors es continua el camí direcció el masos de Vallflor, Saumell i s'arriba fins a l'ermita de Sant Marc de la Muntanya, on es podrà dinar de motxilla i des d'on es retornarà cap al poble de la Juncosa de Montmell.

 

El recorregut és de 13km i de dificultat moderada. Hi ha la possibilitat de fer un recorregut més curt anant directament a l'ermita de Sant Marc de la Muntanya amb retorn pel mateix lloc.

 

La sortida de l'autocar està prevista a les 8:00 hores del matí al Carrer Doctor Ferran, a l'alçada de les Piscines Municipals de Reus.

 

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al Consell Esportiu del Baix Camp (Tel 977 327 155 ext 270 o www.cebc.cat) o bé a l'Associació Excursionista a Reus (al C/ Orient, 17 o per correu electrònic a aec@aecreus.cat).

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773