Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa d'ocupació 30 PLUS

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

20 de març de 2019


En motiu de l'arrencada del Programa d'ocupació 30 Plus, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones de 30 anys i més en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació orientada a millorar la seva ocupabilitat.

 

Paral·lelament, des del Consell Comarcal, també es fa una crida a les empreses interessades en col·laborar en aquest programa a través de la contractació de les persones participants. Les empreses es poden beneficiar de bonificacions per aquestes contractacions.

Pel que fa als requisits d'accés, les persones aturades que vulguin entrar en el programa hauran d'estar inscrites a l'oficina de treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persones demandants d'ocupació no ocupades, tenir més de 30 anys, i amb un baix nivell formatiu.

 

Des del programa 30 Plus, a més d'oferir contractes d'un mínim de 6 mesos de durada en empreses col·laboradores del Baix Camp i el Priorat, també es fa un acompanyament i seguiment dels contractes durant tota aquesta estada i s'imparteixen formacions vinculades als treballs que es desenvolupen.

 

Les persones empresàries interessades en participar en aquesta iniciativa disposaran, durant tot el procés de contractació, d'assessorament i d'orientació per part de les persones tècniques del programa per detectar qualsevol necessitat relacionada amb el contracte laboral i amb la sol·licitud de la subvenció per la contractació.

 

Per a consultar informació relativa al programa o iniciar el procés de participació i col·laboració podreu adreçar-vos al departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp a través d'aquest telèfon 977 327 155 o bé, via correu electrònic a 30plus@baixcamp.cat.

 

El programa 30Plus està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Generalitat de Catalunya, i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, mitjançant la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d'Ocupació, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773