Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El programa Joves amb talent s'inicia amb una formació d'agricultura regenerativa

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu del Baix Camp
Imatge d'arxiu del Baix Camp

7 de maig de 2019


Un any més, el Consell Comarcal del Baix Camp dona inici al programa formatiu Joves amb talent per formar en l'àmbit de l'agricultura regenerativa a les persones que desenvolupen projectes sostenibles a l'àmbit rural del Baix Camp.

 

La formació es va iniciar el cap de setmana del 4 i 5 de maig a l'Arbolí i el seguiran 6 sessions més distribuïdes al llarg d'un any, on es treballaran conceptes com el disseny de la finca, l'estalvi d'aigua, els minerals i la microbiologia, la matèria orgànica, la fruita seca, els animals i el biochar, els cultius perennes mediterranis i que, finalment, tancarà amb una sessió de cooperativisme i projectes comuns. Les persones que imparteixen la formació són persones que coneixen en profunditat els temes que es tractaran i que li donen una orientació basada en els cultius del nostre entorn.

  

En total hi participen 23 persones que intervenen des del plantejament de 16 projectes personals i professionals (alguns individuals i d'altres col·lectius) i que tenen com a pilar que treballen l'agricultura i que el lloc on desenvoluparan el projecte és la comarca.

  

La formació està organitzada per l'agent de desenvolupament rural del Consell Comarcal del Baix Camp (gestor del banc de terres), amb les tècniques de Joventut. Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Albiol, Arbolí, Prades, Vilaplana, la Febró i Pratdip. I per a aquesta edició l'equip de Joventut del Consell Comarcal del Tarragonès. Aquesta actuació està finançada per la Direcció General de Joventut

  

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773