Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dia Internacional contra l'Homofòbia

IMATGES RELACIONADES
Dia Internacional contra l'homofòbia
Dia Internacional contra l'homofòbia

14 de maig de 2019


El Servei d'Atenció Integral (SAI) del Baix Camp vol informar que el proper divendres 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia , dia important per recordar la necessitat de donar resposta a tota situació de discriminació, d'injustícia i de violència envers les persones per llur identitat de gènere o llurs orientacions sexuals i afectives.

 

El Consell Comarcal del Baix Camp vol fer difusió d'aquesta data per contribuir a fomentar el respecte vers totes les persones en tots els àmbits i lluitar contra la discriminació per raó de gènere.

 

En aquest sentit, des del SAI del Consell Comarcal del Baix Camp denunciem totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals; apostem pel reconeixement de la llibertat i la igualtat entre totes les persones en una societat democràtica i plural, i fem una crida a tots els poders polítics, institucions, entitats i col·lectius i a tota la societat civil per a erradicar tot tipus de discriminació i violència per raó d'identitat de gènere o d'orientació afectiva i sexual en consonància amb la Llei 11/2014.

 

El SAI és un servei comarcal que té per objectiu sensibilitzar i informar a persones i entitats per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i identitat de gènere i prevenir LGTBIfòbia. D'aquesta manera es dona resposta a aquestes situacions de discriminació i també, a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773