Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El 95 per cent dels participants del programa Fem Ocupació per Joves té feina

IMATGES RELACIONADES
Imatge de joves treballant en l'empresa
Imatge de joves treballant en l'empresa

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

Consell Comarcal del Priorat
Consell Comarcal del Priorat

GENCAT
GENCAT

SOC
SOC

Ministerio Empleo y Seguridad Social
Ministerio Empleo y Seguridad Social

21 de maig de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit el 95 per cent d'inserció laboral de les persones participants en el programa Fem Ocupació per Joves 2017, que s'adreçava a 20 persones d'entre 18 i 24 anys que tenien l'ESO, batxillerat, un cicle formatiu de grau mig o la prova d'accés a grau mig i que buscaven feina. Aquest programa, que ha finalitzat el passat 6 de maig de 2019, s'ha realitzat en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

 

Les accions de prospecció laboral han aconseguit contractes de 6 mesos per a les persones joves participants. Les empreses també poden demanar ajuts a la contractació, amb un ajut màxim del salari mínim durant 6 mesos.

 

Totes les persones joves que han trobat feina també han realitzat cursos de formació relacionats amb el lloc de treball, d'una durada mínima de 90 hores i màxima de 150 hores.

 

Aquest programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Generalitat de Catalunya, i el Ministerio de Empleo y Seguretat Social, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773