Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dia Internacional per l'alliberament LGTBI

IMATGES RELACIONADES
Dia Internacional per l'alliberament LGTBI
Dia Internacional per l'alliberament LGTBI

26 de juny de 2019


El Consell Comarcal del Baix Camp s'uneix a la commemoració del Dia Internacional per l'alliberament LGTBI que tindrà lloc el proper divendres 28 de juny de 2019. En aquest dia es commemoren els fets esdevinguts el 28 de juny de 1969 a Nova York, quan la població va sortir al carrer arran d'una batuda de la policia en un bar gai d'Stonewall Inn.

 

La finalitat d'aquest dia és recordar la necessitat de resposta a tota situació de discriminació, injustícia, i de violència en vers les persones pertanyents al col·lectiu LGTBI per motius d'identitat de gènere, o orientació sexual i/o afectiva. Per tant, es vol contribuir al foment del respecte vers totes les persones en tots els àmbits.

 

Des del Servei d'Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Baix Camp denunciem totes les actituds de rebuig o prejudici contra qualsevol persona del col·lectiu LGTBI per tal d'erradicar aquest tipus de comportaments negatius tal i com figura a la Llei 11/2014, i preparem diferents actes per commemorar aquest dia:

 

-    Lectura i difusió del manifest institucional.

-    Penjada de les banderes a la seu de l'ens comarcal.

-    Difusió als municipis de la comarca.

-    Entrega de premis a l'Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp a les persones guanyadores del concurs de creació de xapes pels punts Violetes.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773