Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La regidora de Castellvell del Camp Gemma Pahí substitueix l'alcalde de Maspujols al Consell

IMATGES RELACIONADES
La consellera comarcal Gemma Pahí prenent possessió del càrrec
La consellera comarcal Gemma Pahí prenent possessió del càrrec

24 de setembre de 2019


La regidora de Junts a l'Ajuntament de Castellvell del Camp, Gemma Pahí, va prendre possessió del càrrec de consellera comarcal en el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el passat dimarts 24 de setembre. Pahí substitueix l'alcalde de Maspujols, Josep Rabascall, a l'ens comarcal després de la mort de l'alcalde a causa d'un infart el passat 22 d'agost. En record del batlle i conseller comarcal difunt, a l'inici del Ple es va fer un minut de silenci.


El plenari va aprovar tots els punts de l'ordre del dia per majoria excepte dos punts que es van aprovar per unanimitat. El primer, relatiu a l'aprovació de la revalorització del 0,25 per cent del salari del personal del Consell Comarcal amb efectes de l'1 de juliol de 2019, d'acord amb l'increment del PIB 2018. Mentre que el segon punt que es va aprovar per unanimitat va ser el relatiu a l'aprovació del Codi de conducta i de bon govern dels membres electes i del personal de direcció de l'ens comarcal.


El Ple també va debatre dues mocions presentades pel grup comarcal Amunt. A la primera relativa a la defensa dels productors de fruita seca, es van votar per separat els 3 punts dels acords, tal i com va demanar el representant del PP, David Chatelain. Així, el primer punt que demanava “Que el Consell Comarcal del Baix Camp insti al Departament d'Agricultura de la Generalitat de Catalunya a iniciar un procés de mediació entre productors i compradors del sector de la fruita seca, tenint en compte les cooperatives agrícoles, les diferents organitzacions sindicals de la pagesia i la Cambra de Comerç” es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups (ERC-AM, JUNTS, PSC-CP, C's, Amunt i Ara) i amb l'abstenció del PP. Els altres dos punts de la moció es van aprovar per unanimitat.


La segona moció sobre el rebuig al projecte de llei de contractes de serveis a les persones es va rebutjar amb els vots d'ERC-AM, JUNTS i Ara, mentre PSC-CP, PP i C's es van abstenir, i només el grup polític proponent hi va votar a favor.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773