Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal aprova les bases pels ajuts individuals d'ensenyaments artístics i de desplaçament

IMATGES RELACIONADES
Nens a classe
Nens a classe

28 de desembre de 2010


 

El Ple del Consell Comarcal Baix Camp del passat 15 de desembre va aprovar les bases reguladores dels ajuts individuals d'ensenyaments artístics i desplaçaments per al curs 2010-2011, que comptem amb un pressupost global de 167.607,24 euros.

Poden sol·licitar els ajuts per desplaçaments aquells alumnes que no compten amb el servei de transport escolar gratuït organitzat pel Consell Comarcal i que tenen dificultat de desplaçament per la distància que hi ha des de la seva residència fins al centre docent assignat pel departament d'Educació, sempre que, reuneixin els requisits establerts a les bases que regulen aquesta convocatòria i que adjuntem a aquesta notícia. Aquests ajuts provenen del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa als ajuts individuals d'ensenyaments artístics aquests s'adrecen a les corporacions municipals per finançar parcialment les despeses de professorat per a l'ensenyament d'arts plàstiques, ensenyament d'adults i escoles municipals de música. Aquests ajuts provenen de la Diputació de Tarragona i els gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp.

La documentació complerta amb els requisits de cada ajuda la podeu trobar en el document adjunt.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773