Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dilluns 17 de gener es constituirà el Consell Consultiu de Dones del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Taller participació Consell de Dones
Taller participació Consell de Dones

13 de gener de 2011


 El proper dilluns 17 de gener, el Consell Comarcal del Baix Camp té previst constituir el Consell Consultiu de Dones de la Comarca,  un òrgan assessor, de consulta, de participació i de promoció de l'equitat de gènere i, en especial, de les dones de la comarca.


Els seus principals objectius són desenvolupar polítiques de gènere a la comarca mitjançant el desplegament del Pla de les Dones del Baix Camp, vetllar per la incorporació de la perspectiva de gènere i de l'efectiva igualtat d'oportunitats en el desenvolupament de les polítiques municipals i comarcals, i implicar tota la societat en els assumptes socials, entre d'altres.


El Consell Consultiu, a més, aproxima l'administració i la ciutadania i permet un espai de construcció comuna per a detectar necessitats reals i prioritzar les accions a desenvolupar. També permet un espai de consulta per conèixer les actuacions municipals i comarcals a desenvolupar i fer-hi aportacions.


Hi formen part alcaldesses, conselleres comarcals i regidores dels diferents municipis de la comarca; representants de la Federació de Dones del Baix Camp; d'entitats, representants de serveis d'atenció a les dones i dones expertes, entre altres.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773