Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Torna el programa radiof˛nic del Servei Comarcal de CatalÓ

IMATGES RELACIONADES
Un moment de l'emissiˇ del programa "Espurnes... de llengua"
Un moment de l'emissiˇ del programa "Espurnes... de llengua"

28 d'abril de 2020


“Espurnes... de llengua”, el programa radiof˛nic del Servei Comarcal de CatalÓ del Baix Camp i del Servei Local de CatalÓ de Cambrils, torna aquest abril tot i el confinament. DesprÚs d'una breu aturada causada per l'emergŔncia de la COVID-19, el Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica de l'└rea de Reus ha reprŔs l'emissiˇ de la tercera temporada d'un espai radiof˛nic que es va encetar al gener de 2018 a La Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant i que, a partir de la tardor de 2019, tambÚ va comenšar a emetre RÓdio Cambrils. La diferŔncia Ús que ara s'enregistra des de casa amb motiu del confinament.


L'ediciˇ del programa de RÓdio La Selva i RÓdio l'Hospitalet de l'Infant Ús setmanal i va a cÓrrec de la tŔcnica del Servei Comarcal de CatalÓ del Baix Camp, Jenina Cases. A RÓdio Cambrils s'emet quinzenalment i s'ha reprŔs amb la responsable del Servei Local de CatalÓ de Cambrils, Helena MartÝnez-Ferreruela, que tambÚ forma part del Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica.


“Espurnes... de llengua” tÚ un format breu per parlar sobre qŘestions lingŘÝstiques, on es reserven uns minuts per informar de les novetats del Consorci per a la Normalitzaciˇ LingŘÝstica. En aquests primers programes s'hi tracten termes relacionats amb: teletreball, notÝcies falses o enganyoses, oficis i curiositats com el lŔxic dels pescadors de Cambrils. Pel que fa a notÝcies, al programa s'informa dels cursos en lÝnia amb el Parla.cat que impulsa el Consorci, a la vegada que es fa una crida de voluntaris lingŘÝstics per participar al Voluntariat per la llengua virtual, atesa la situaciˇ d'emergŔncia.


“Espurnes... de llengua” s'emet a:

  • RÓdio l'Hospitalet de l'Infant, dilluns a les 12h amb Estrella Botello.
  • RÓdio la Selva, dimarts a les 11.45h amb Toni Mateos.
  • RÓdio Cambrils, dimarts a les 12.30h amb Marga Mallol.

Podeu consultar els darrers programes emesos en aquest enllaš del web del Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica. 
ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773