Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Més de 400 famílies inicien la recollida d'oli domèstic a la Selva del Camp

IMATGES RELACIONADES
Campanya " El teu oli, ens mou" a la Selva del Camp
Campanya " El teu oli, ens mou" a la Selva del Camp

16 de gener de 2011


 

Un total de 430 famílies de la Selva del Camp han rebut el material de la campanya “El teu oli es mou”, que promou la recollida d'oli domèstic als municipis del Baix Camp.

 

La Selva del Camp ha estat el primer municipi del Baix Camp en acollir aquesta campanya promoguda pel Consell Comarcal del Baix Camp, entre el 3 i el 12 de gener de 2011.

 

L'objectiu d'aquesta campanya és impulsar la recollida selectiva de l'oli domèstic usat per tal de reduir la contaminació de l'aigua i el sòl i les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant la reutilització dels olis domèstics usats per a transformar-los en biocombustibles.
 

La campanya ha constat de diverses sessions informatives en les quals els tècnics mediambientals informaven sobre com recollir l'oli domèstic, on dipositar-lo, els beneficis mediambientals i de l'ús final de l'oli domèstic reciclat.
 

Del material lliurat 175 d'aquests s'han distribuït entre els alumnes de les escoles Abel Ferrater, Sant Rafael i Gil Cristià. El material consisteix en un embut adaptable a les ampolles de plàstic d'aigua o refresc i un fulletó informatiu on s'explica la gestió del residu.

 

A partir de l'1 de febrer de 2011 els ciutadans de la Selva del Camp podran dipositar les ampolles degudament tapades, d'oli domèstic reciclat, en els contenidors de color taronja localitzats a les dependències de la deixalleria municipal.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773