Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El servei de recollida de vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp retira 87 vehicles durant el 2010

IMATGES RELACIONADES
Imatge de desballestament de vehicles
Imatge de desballestament de vehicles

24 de gener de 2011


 

Des de principis de l'any 2010 el Consell Comarcal del Baix Camp va retirar un total de 87 vehicles a través del servei de retirada, dipòsit i custòdia, i si s'escau, desballestament dels vehicles abandonats i fora d'ús. El Consell ofereix aquest servei als municipis així com els tràmits administratius associats a aquesta actuació. 

 

Dels 87 vehicles retirats l'any passat, 2 van ser a Riudecanyes, 4 a l'Aleixar, 7 a Montbrió del Camp, 63 a Cambrils, 2 a Castellvell del Camp i 9 a la Selva del Camp. 

 

El servei es porta a terme a tots aquells municipis que hagin efectuat delegació d'aquest servei al Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant la formalització del corresponent conveni de col·laboració. 

 

L'Ajuntament, mitjançant comunicació al Consell Comarcal, remet la denúncia del vehicle abandonat, que ha d'estar signada per l'alcalde, regidor competent o per la Policia Local i sol•licita el servei al Consell Comarcal, qui, un cop comprovat que compleix els requisits inicia l'expedient i posa en marxa el procediment de retirada del vehicle.  

 

Els vehicles retirats seran dipositats i custodiats en una planta autoritzada, i no podran ser desballestats fins que no hagi conclòs tota la tramitació administrativa.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773