Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Reunió de la Junta Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Un moment de la reunió telemàtica de la Junta Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp
Un moment de la reunió telemàtica de la Junta Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp

20 d'octubre de 2020


Avui ha tingut lloc la tercera reunió telemàtica de la Junta Permanent del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, convocada per la presidenta delegada del mateix Consell Consultiu i alcaldessa de Riudecols, Beatriz Mayordomo i Pujol, amb el següent ordre del dia:

  1. Aprovació acta 3-2019.
  2. Projecte visibilització dones. 10 vídeos
  3. Taules La Selva del Camp
  4. 25 N. Assemblea. Formació prèvia
  5. Assumptes sobrevinguts.

Després d'aprovar l'acta anterior 3-2019, a la reunió s'ha tractat el projecte de visibilització de les dones del Baix Camp durant la pandèmia, on la campanya duta a terme en els últims mesos ha donat com a resultat la rebuda i selecció de 10 vídeos testimonials, que constituiran la base per difondre com la situació per la COVID-19 ha afectat les dones de la comarca.


Pel que fa a les taules de La Selva del Camp, es tracta d'un projecte per impulsar les polítiques d'igualtat als municipis, que està en procés de seleccionar les propostes i els pressupostos presentats per dur-lo a terme.


Un altre punt treballat ha estat el 25N, on s'han realitzat propostes per impulsar el Dia internacional contra la violència vers les dones. Durant la setmana vigent es continuarà el treball en les iniciatives i es determinaran les propostes que es duran a terme.


Finalment, com a assumptes sobrevinguts, ha destacat l'alta participació al microcurs sobre el deure d'intervenció en casos de discriminació de persones LGBTI+ que ofereix la Generalitat de Catalunya del 12 al 22 de novembre d'aquest any.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773