Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Els Mossos fan una campanya de prevenció d'accidents a la N-420 fins el 13 de febrer

IMATGES RELACIONADES
La T-11, objecte d'una campanya de prevenció d'accidents per part dels Mossos d'Esquadra
La T-11, objecte d'una campanya de prevenció d'accidents per part dels Mossos d'Esquadra

4 de febrer de 2011


L'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona ha iniciat fins el dia 13 del febrer, una campanya per tal de prevenir i reduir la sinistralitat en el tram que comprèn des del km. 0 de la T-11 fins al km. 848 de la N-420.


Segons les dades amb les quals treballa la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra, s'ha detectat que, si bé no és alarmant, existeix una punta d'accidents en els trams de les vies que comprenen des de Tarragona (Tarragonès) fins a Pradell de la Teixeta (Priorat).


Per tal de poder disminuir aquesta tendència, en els deu dies que durarà aquest pla un nombrós grup d'agents realitzarà diversos controls en les vies esmentades amb la finalitat que els usuaris de la carretera realitzin una conducció conscient i respectuosa amb els altres usuaris de la via. Aquests controls seran, principalment, de velocitat, de seguretat passiva, de mòbil, d'alcoholèmia i drogues. També es farà incidència en els vehicles de dues rodes, sobretot en la velocitat i infraccions dinàmiques.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773