Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

"El teu oli ens mou" es realitzarà a Pratdip del 18 al 22 de febrer

IMATGES RELACIONADES
Campanya "El teu oli ens mou"
Campanya "El teu oli ens mou"

15 de febrer de 2011


 

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Pratdip del 18 al 22 de febrer de 2011. Concretament, s'han programat les següents actuacions:

 

- Sessions informatives el dia 18 de febrer a les 16h a la urbanització Planes de Rei i a les 19h a la sala de plens de l'Ajuntament.

- Lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya a l'Ajuntament el  el dia 22 de febrer de les 9 a les 14h.

- Lliurament de material per la recollida de l'oli domèstic i informació sobre la campanya el 22 de febrer a les 17h a l'Escola Santa Marina i el mateix dia a les 16.30h a la llar d'Infants municipal.

 

L'Objectiu de la campanya és impulsar la recollida selectiva de l'oli domèstic usat, per tal de reduir la contaminació de l'aigua i el sòl i les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant la reutilització dels olis domèstics usats per a transformar-los en biocombustibles.

 

En les diferents sessions informatives que es realitzen es tracta sobre:

 

- Com recollir l'oli domèstic

- On es poden dipositar les ampolles amb aquest residu

- Els beneficis ambien

- Quina és la seva gestió

- L'ús final de l'oli domèstic reciclat

 

A més amés es facilita a la ciutadania el material adequat per a dur a terme la recollida d'oli a la seva llar. El material esmentat consisteix en un embut adaptable a les ampolles de plàstic d'aigua o refresc i un fulletó informatiu on s'explica la gestió del residu, des de la recollida de l'oli a casa fins al procés de reciclatge.

 

Per dur a terme aquestes tasques el Consell Comarcal del Baix Camp ha contracta tres tècnics a través d'un programa de Plans d'Ocupació per a persones aturades cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773