Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran presenta les seves activitats pel 2011

IMATGES RELACIONADES
Activitats Gent Gran organitzades pel Consell Consultiu de la Gent Gran
Activitats Gent Gran organitzades pel Consell Consultiu de la Gent Gran

Activitats Gent Gran organitzades pel Consell Consultiu de la Gent Gran
Activitats Gent Gran organitzades pel Consell Consultiu de la Gent Gran

22 de febrer de 2011


El Plenari del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp es va reunir el 21 de febrer, per a presentar el conjunt d'activitats que es duran a terme durant el 2011, entre les quals s'inclou la XXIV Trobada de la Gent Gran, prevista pel 19 de maig a Cambrils. De fet, el passat 1 de febrer, la Comissió Executiva va celebrar una reunió amb el màxim representant del consistori cambrilenc, l'alcalde Robert Benaiges, i la regidora de Polítiques Socials, Maricel Llaveria, que van posar a la disposició del Consell de la Gent Gran tot l'ajut del muncipi perquè la trobada del maig sigui un èxit.


D'altra banda, dins les activitats previstes i organitzades des del Consell cal remarcar la novena edició dels campionats de jocs taula, que tindran el següent calendari:


•   Dijous, 7 d'abril, "Botifarra" a l'Argentera, a les 10 h del matí

•   Dijous, 14 d'abril, "Dòmino" a la Selva del Camp, a les 16 h

•   Diijous, 5 de maig, "Bitlles, Rummikub i Petanca", a Miami Platja, a les 16 h 


S'ha de destacar també que aquest any es volen impulsar dos grups de treball dins del Consell Consultiu: l'un per donar suport a la revista La Nostra Veu, de contingut renovat i a color (el darrer número de la qual podeu consultar al link: http://lp_d.isgreat.org/lnv21/Files/) i l'altre per impulsar projectes intergeneracionals.


El Plenari del Consell Consultiu també va comptar amb la presència de Joan Manrubia, de l'Autoritat del Transport Metropolità del Camp de Tarragona, que va oferir una informació clara i entenedora sobre la integració tarifària a les nostres comarques i va explicar en profunditat els avantatges de l'ús de les diferents tipus de targetes que s'ofereixen.


La propera reunió de l'assemblea tindrà lloc el proper 11 d'abril de 2011.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773