Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

“ El teu oli ens mou” es realitzarà a Riudecols el 3 i 4 de març

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la campanya "El teu oli ens mou"
Imatge de la campanya "El teu oli ens mou"

campanya oli presentació
campanya oli presentació

28 de febrer de 2011


 

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Riudecols els dies 3 i 4 de març de 2011.

 

Concretament, s'han programat les següents actuacions:

- Sessions informatives el dia 3 de març a les 16h i a les 19h a l'edifici de l'Era.

- Lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya a la plaça de la vila el dia 4 de març de les 9 a les 13h.

- Lliurament de material per la recollida de l'oli domèstic i informació sobre la campanya el 4 de març a les 16.30h a l'Escola Mare de Déu del Roser i a la Llar d'Infants els Pesolets.

 

L'Objectiu de la campanya és impulsar la recollida selectiva de l'oli domèstic usat, per tal de reduir la contaminació de l'aigua i el sòl i les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant la reutilització dels olis domèstics usats per a transformar-los en biocombustibles.

  

En les diferents sessions informatives que es realitzen es tracta sobre:

- Com recollir l'oli domèstic

- On es poden dipositar les ampolles amb aquest residu

- Els beneficis ambiental

- Quina és la seva gestió

- L'ús final de l'oli domèstic reciclat

  

A més amés es facilita a la ciutadania el material adequat per a dur a terme la recollida d'oli a la seva llar. El material esmentat consisteix en un embut adaptable a les ampolles de plàstic d'aigua o refresc i un fulletó informatiu on s'explica la gestió del residu, des de la recollida de l'oli a casa fins al procés de reciclatge.

  

Per dur a terme aquestes tasques el Consell Comarcal del Baix Camp ha contracta tres tècnics a través d'un programa de Plans d'Ocupació per a persones aturades cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773