Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Unes 60 persones participen en la constitució del Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Directoria dels Serveis Territorials Benestar Social i Familia, Sra. Anna Solé, president del Consell Comarcal, Sr. Josep Masdeu i Consellera Comarcal, Gemma Capella
Directoria dels Serveis Territorials Benestar Social i Familia, Sra. Anna Solé, president del Consell Comarcal, Sr. Josep Masdeu i Consellera Comarcal, Gemma Capella

1 de març de 2011


 

Unes 60 persones representants d'ajuntaments, del Consell Comarcal del Baix Camp, de la Generalitat, d'empreses i entitats i associacions de Serveis Socials han participat avui, 28 de febrer de 2011, en l'acte de constitució del Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. L'acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal, Josep Masdeu, i ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família de la Generalitat a Tarragona, Anna Solé, i de la consellera comarcal de Serveis Social, Gemma Capella.

  

Aquest ens es constitueix com un òrgan consultiu, de participació i col•laboració en relació a les qüestions que afecten el benestar de la ciutadania del Baix Camp. El seu objectiu és millorar les polítiques públiques de serveis socials a la comarca mitjançant l'intercanvi d'informació, el debat i la participació de la ciutadania, dels i de les professionals del sector i del teixit associatiu i empresarial implicat.

 

En el seu parlament, Anna Solé ha fet referència a la Llei de 12/2007 de Serveis Socials, que estableix la creació d'aquest tipus d'òrgans i ha elogiat l'esperit capdavanter del Consell Comarcal del Baix Camp. Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, Josep Masdeu, ha remarcat la necessitat que el Consell Supramunicipal estigui “atén a les oportunitats que també es produeixen en els moments de crisi i de canvi com els actuals”. Masdeu ha remarcat el seu convenciment que el Consell Supramunicipal millorarà “el Sistema de Serveis Socials al Baix Camp, i el farà més àgil, més eficient i més sostenible” .

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773