Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un 60% dels municipis del Baix Camp s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones

IMATGES RELACIONADES
SIAD
SIAD

Imatge de la jornada "Dones del món i per al món"
Imatge de la jornada "Dones del món i per al món"

2 de març de 2011


 

Un 60% dels municipis del Baix Camp ja s'han adherit al Pla de Polítiques de Dones. El Pla té un impacte potencial sobre un total de 190.440 habitants dels quals 95.338 són dones i 95.102 són homes. Actualment hi ha adherits al Pla els següents municipis: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Colldejou, Duesaigües, Maspujols, Mont-roig del Camp, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, la Selva del Camp, Vilanova d'Escornalbou i Vilaplana.

 

L'objectiu principal d'aquest Pla és que tots els municipis de la comarca hi participin de tal manera que es fomenti la sensibilització de les entitats públiques del Baix Camp per a la incorporació de polítiques de gènere i s'incorporin les aportacions i els sabers específics de les dones.

 

Amb el Pla s'ha aconseguit per primera vegada parlar de polítiques de dones a nivell comarcal amb la totalitat de municipis de més de 2000 habitants i, s'ha aconseguit per primer cop, una reflexió conjunta sobre la situació de les dones al Baix Camp mitjançant una jornada sobre polítiques de dones que va tenir lloc entre l'octubre de 2010 i gener de 2011, amb una bona acollida als municipis, en la que van prendre part responsables tècnics i polítics.

 

L'extensió als municipis de la comarca del Pla de Polítiques de Dones, que el Consell Comarcal va aprovar en 2008, és una de les accions desenvolupades durant el 2010 per l'ens comarcal de des l'àrea del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773