Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Contenidors de Roba Amiga al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Fulletó informatiu sobre la recollida selectiva de roba
Fulletó informatiu sobre la recollida selectiva de roba

23 de març de 2011


El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la voluntat d'implantar la recollida de residu tèxtil familiar a la comarca, en el marc del programa Roba Amiga, s'ha adherit al conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i la Fundació Formació i Treball.


El Consell actua en representació dels ajuntaments de la comarca que han manifestat el seu interès per a la recepció d'aquest servei i que són: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, les Borges del Camp, Botarell, Capafonts, Colldejou, Prades, Riudecanyes, Vilanova d'Escornalbou, Vilaplana i Vinyols i els Arcs.


Aquests ajuntaments han posat a disposició de la Fundació l'espai necessari per a la col·locació dels contenidors de roba a la via pública o en altres espais adients de titularitat municipal a criteri de cada municipi.


La Fundació assumeix totes les obligacions i responsabilitats derivades de la prestació del servei de recollida, selecció i valorització de roba i el manteniment dels contenidors. També es compromet a establir una periodicitat i freqüència necessària per evitar desbordament i mantenir els voltants dels contenidors nets i en ordre.


A partir del proper mes d'abril començaran les campanyes d'informació i sensibilització ambiental dirigides a la població d'aquests municipis, sobre la recollida selectiva i reciclatge de roba usada.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773