Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Alumnes de secundària de Normandia visiten Mont-roig i el Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
El grup d'estudiants francesos de Normandia ha visitat també el Consell Comarcal del Baix Camp
El grup d'estudiants francesos de Normandia ha visitat també el Consell Comarcal del Baix Camp

28 de març de 2011


El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Aymamí, ha donat avui, 28 de març, a la seu de l'ens comarcal, la benvinguda als estudiants de Normandia que estan fent un intercanvi amb alumnes de l'IES Anton Ballester de Mont-roig del Camp. El grup de trenta joves francesos van arribar divendres, 25 de març, a aquest municipi del Baix Camp on romandran fins l'1 d'abril. Aquesta visita respon a la que van fer els alumnes de Mont-roig del Camp al municipi de Darnetal (Normandia) el passat 4 febrer.


Aquest intercanvi està promogut per l'associació Inter Baix Camp, que el seu dia va impulsar el Consell Comarcal del Baix Camp i de la que en formen part diversos municipis de la comarca per realitzar intercanvis socials, culturals, educatius i esportius amb els municipis de Normandia.


Durant la visita al Consell Comarcal, se'l ha fet una breu explicació de la comarca del Baix Camp i de la composició i funcions de l'ens comarcal, i tot seguit, Aymamí ha valorat la importància dels intercanvis com a mitjà per conèixer la realitat de cadascun dels dos països participants en l'intercanvi, i ha agraït el paper i l'activitat que desenvolupa l'Inter Baix Camp.


Durant la seva estada, el grup realitzarà altres visites culturals com ara un recorregut per la ciutat de Barcelona, visitant les Rambles, la Plaça Catalunya, la Sagrada Família, el Parc Güell, la Pedrera i el Camp Nou. També visitaran el municipi d'acollida Mont-roig del Camp, la Casa Gaudí a Riudoms, Tarragona, i tot just avui també han visitat el Reus Modernista.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773