Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

"El teu oli ens mou” es realitzarà a Alforja l'1 i el 5 d'abril

IMATGES RELACIONADES
Informació de la campanya "El teu oli ens mou!"
Informació de la campanya "El teu oli ens mou!"

Imatge de la campanya "El teu oli ens mou"
Imatge de la campanya "El teu oli ens mou"

30 de març de 2011


La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Alforja l'1 i el 5 d'abril de 2011.

 

Les sessions informatives tindran lloc el dia 1 d'abril a les 19 i 19h a la Casa de Cultura.

 

El lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya tindrà lloc el 5 d'abril a les 16.30h a l'escola Josep Fusté i a la Llar d'Infants la Ribeta.

 

L'objectiu de la campanya és impulsar la recollida selectiva de l'oli domèstic usat, per tal de reduir la contaminació de l'aigua i el sòl i les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant la reutilització dels olis domèstics usats per a transformar-los en biocombustibles.

 

En les diferents sessions informatives que es realitzen es tracta sobre:

- Com recollir l'oli domèstic

- On es poden dipositar les ampolles amb aquest residu

- Els beneficis ambiental

- Quina és la seva gestió

- L'ús final de l'oli domèstic reciclat

 

A més amés es facilita a la ciutadania el material adequat per a dur a terme la recollida d'oli a la seva llar. El material esmentat consisteix en un embut adaptable a les ampolles de plàstic d'aigua o refresc i un fulletó informatiu on s'explica la gestió del residu, des de la recollida de l'oli a casa fins al procés de reciclatge.

 

Per dur a terme aquestes tasques el Consell Comarcal del Baix Camp ha contracta tres tècnics a través d'un programa de Plans d'Ocupació per a persones aturades cofinançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773