Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El cap dels Mossos d'Esquadra pel Baix Camp i el Priorat s'acomiada del president del Consell Comarcal

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, amb l'intendent David Boneta
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, amb l'intendent David Boneta

31 de març de 2011


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha rebut avui, 31 de març, la visita de l'intendent dels Mossos d'Esquadra David Boneta, que s'ha acomiadat com a responsable de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Camp i el Priorat, que inclou les comissaries de Reus, Cambrils i Falset. Boneta ha estat destinat a l'ABP del Segrià, el Pla d'Urgell i les Garrigues després d'una reestructuració del cos policial.


Durant l'entrevista, Masdeu ha destacat la bona relació professional i personal que hi ha hagut amb l'intendent durant els dos anys i mig que ha tingut la responsabilitat de l'ABP del Baix Camp i el Priorat, ja que Boneta es va fer càrrec d'aquesta àrea policial des de l'1 de novembre de 2008, quan es va fer efectiu el desplegament dels Mossos d'Esquadra al Camp de Tarragona. David Boneta era fins ara inspector dels Mossos d'Esquadra i recentment ha estat promogut a intendent.


Durant l'entrevista, el responsable policial ha agraït a Josep Masdeu la col·laboració i la bona entesa que ha tingut amb ell com a alcalde de la Selva del Camp i com a president del Consell Comarcal del Baix Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773