Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'Escola Taller Baix Camp 5 visita la Fira de Sant Miquel de Lleida

IMATGES RELACIONADES
Alumnes i monitors de l'Escola Taller Baix Camp 5
Alumnes i monitors de l'Escola Taller Baix Camp 5

25 de setembre de 2009


L'Escola Taller Baix Camp 5, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp dins del seu programa formatiu - laboral, té programada pel proper dia 28 de setembre una sortida a Lleida per a visitar la Fira de Sant Miquel i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC ) de l'Ajuntament de Lleida., que va ser pionera en l'organització d'un servei específic d'atenció als ciutadans.

Aquesta sortida forma part del programa formatiu dels alumnes, que a més de la formació teòrica i pràctica del mòdul que realitzen els alumnes es complementa amb aprenentatges d'habilitats personals i socials i hàbits laborals, entre altres, que els ajudin en el seu futur desenvolupament professional i personal.

 

El projecte de l'Escola Taller està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Consell Comarcal del Baix Camp, que n'és el promotor. De les quatre fases de desenvolupament amb que compta, actualment es troba en la tercera fase. A més de la formació teòrica, els 24 alumnes de l'Escola Taller Baix Camp 5 estan realitzant pràctiques laborals en els diferents municipis de la comarca. Concretament, els 8 alumnes - treballadors del mòdul d'instal•lacions i energies renovables estan realitzant millores a les instal•lacions de les dependències del Consell Comarcal del Baix Camp, així com en el municipi d'Hospitalet de l'Infant on instal•laran plaques solars fotovoltàiques al mateix viver d'empreses d'aquest municipi.

 

Els 8 alumnes de jardineria desenvolupen el seu projecte laboral realitzant el manteniment i millora dels jardins del Consell Comarcal del Baix Camp; manteniment i millora de la zona ajardinada a la planta comarcal de compostatge i enjardinament de la nova planta de tractament de residus municipals que s'ubica a Botarell. També s'encarreguen de l'adequació dels diferents trams de l'antic camí de Pratdip a Masriudoms, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Pratdip i el Consorci de la Serra de Llaberia, així com altres tasques al municipi de Colldejou.

 

Pel que fa als 8 alumnes del mòdul d'Atenció al Ciutadà, incorporat com a innovació en aquesta cinquena escola, realitzen pràctiques laborals a l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, Serveis Socials i del mateix Consell Comarcal, a les oficines d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Cambrils i Mont-Roig del Camp i a l'Arxiu Comarcal del Baix Camp.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773