Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El mòdul d'informàtica de la Casa d'Oficis del Consell Comarcal visita el Campus Party de València

IMATGES RELACIONADES
Alumnes mòdul d'informàtica
Alumnes mòdul d'informàtica

13 de juliol de 2011


La Casa d'Oficis Baix Camp 1, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp dins del seu Programa formatiu-laboral, té programada pel proper dia 15 de juliol una sortida que realitzarà el Mòdul d'Operacions de Muntatge i Manteniment de Sistemes informàtics a la Campus Party Valenciana.

 

La Campus Party valenciana està reconeguda com el major esdeveniment de tecnologia, creativitat i cultura digital en xarxa del món. És una trobada anual realitzada des de 1997 que reuneix durant 7 dies a milers de participants amb els ordinadors, procedents de tota Espanya i d'altres nacions, amb la finalitat de compartir inquietuds, intercanviar experiències i realitzar tot tipus d'activitats relacionades amb l'ordinador, les comunicacions i les noves tecnologies. Des dels seus inicis té un caràcter generalista i formatiu, i reuneix diferents plataformes i col•lectius de la informàtica, convocant-los per a crear un punt de trobada que propicia l'intercanvi d'idees i coneixements.

 

Els programes de Cases d'oficis tenen com a objectiu principal formar en un ofici a joves de 16 a 25 anys en situació d'atur, per a una futura inserció laboral. La durada de les Cases d'Oficis és d'1 any. Durant els primers 6 mesos els alumnes - treballadors reben formació teòrica i la resta del temps són contractats, i continuen la formació alternant l'aprenentatge teòric amb la pràctica laboral .

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773