Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Els alumnes de la Casa d'Oficis del Consell Comarcal ja treballen en diferents projectes laborals

IMATGES RELACIONADES
Alumnes-treballadors de la Casa d'Oficis Baix Camp I del Consell Comarcal del Baix Camp
Alumnes-treballadors de la Casa d'Oficis Baix Camp I del Consell Comarcal del Baix Camp

18 de juliol de 2011


Els 40 alumnes de la Casa d'Oficis Baix Camp I, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp, es troben ja en la segona fase del programa de formació de les cases d'oficis en la que s'alternen les classes teòriques amb la pràctica laboral.

 

Els 10 alumnes-treballadors del mòdul de Manteniment d'Interior d'edificis estant realitzant reformes a diferents instal·lacions del municipi de Vandellós i Hospitalet de l'Infant, d'entre les quals es troba l'antiga Casa del Conserge.

 

Els alumnes-treballadors del mòdul de Treballs Forestals desenvolupen el seu projecte laboral realitzant l'acondicionament i neteja del bosc de l'Ermita de Santa Marina, ubicada al municipi de Pratdip.

 

Pel que fa als alumnes-treballadors del mòdul de Rehabilitació d'Edificis, estant treballant en la recuperació de les golfes de la Casa Pairal de Vinyols i els Arcs.

 

I pel que fa als alumnes-treballadors del mòdul d'Operacions de Muntatge i Manteniment de Sistemes Microinformàtics realitzen les pràctiques a diferents departaments d'informàtica d'ajuntaments de la comarca, tals com Cambrils, les Borges del Camp, Mont-Roig del Camp, Castellvell del Camp i la Selva del Camp, així com donant suport a la resta d'ajuntaments adherits al Consell Comarcal.

 

A banda de la formació teòrica i pràctica, assoliments de continguts de l'Educació Secundària Obligatòria, sortides, jornades d'orientació laboral, etc, també es tenen en compte altres tipus d'aprenentatge basats en l'autoconeixement i assoliment d'habilitats personals i socials que no només ajudin als alumnes en el desenvolupament de la seva professió, sinó també en el seu projecte personal i laboral futur.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773