Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Comencen les colònies organitzades pel Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Els colònies d'aquest estiu tindran lloc en una casa de l'Estartit (Girona)
Els colònies d'aquest estiu tindran lloc en una casa de l'Estartit (Girona)

26 de juliol de 2011


Comencen els quatre torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit (Girona), a 500 metres de la platja dins l'espai protegit dels aiguamolls del Baix Empordà (tocant les aigües del riu Ter i prop de les Illes Medes).

 

El torn de colònies dels SuperGrans (nens i nenes de 3r i 4t d'ESO) comença el 28 de juliol al 4 d'agost, igual que el torn del Grup dels Grans (nens i nenes de 6è de primària i fins a 2n d'ESO) i el del Grup dels Mitjans (nens i nenes de 1r a 5è de primària). Entre les activitats previstes, els participants en aquests torns faran excursions al Castell de Montgrí, bivac, caiac i vela, BTT, visita a Girona, busseig, quads, paintball, a més de tallers de manualitats, jocs educatius, jocs de nit, gimcanes, etc. El preu d'aquests dos torns són de 508 euros.

 

L'últim torn, els dels Petits, serà de l'1 al 4 d'agost, per nens i nenes de P3 a P5. Entre les activitats programades hi ha vela, excursió amb zodiac, visita a Girona, taller de manualitats, taller de la samarreta, gimcanes, jocs de nit, jocs educatius, i altres activitats.

 

 



© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773