Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp edita un mapa de turisme actiu

IMATGES RELACIONADES
Travessa per les muntanyes del Guerriller Carrasclet
Travessa per les muntanyes del Guerriller Carrasclet

1 d'agost de 2011


El Consell Comarcal del Baix Camp, a través de la campanya de comunicació del Pla de Foment Turístic, edita un mapa de turisme actiu per tal de facilitar als visitants diverses rutes per descobrir els valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daura.

 La proposta sorgeix davant la demanada d'informació turística detectada en els diferents punts d'informació tant dels municipis inclosos dins del Pla de Foment Turístic com en les principals destinacions turístiques de la Costa Daurada (Salou, Cambrils, Mont-roig/Miami Platja, L'Hospitalet de l'Infant, etc).


Aquest mapa mostra els principals llocs d'interès de la zona (llocs d'interès natural, conjunts monumentals, vistes panoràmiques, ermites, llocs d'escalada, accidents geogràfics, etc.) i les principals activitats que s'hi poden desenvolupar (rutes a peu, en BTT, en cotxe i llocs d'escalada).


Les principals rutes que es proposen estan dividides en quatre zones: Terra de Dips (Colldejou i Pratdip); Camins de la Baronia (Duesaigües, L'Argentera, Vilanova d'Escornalbou, l'Arbocet, i Riudecanyes); Paisatges de l'Avellana (Botarell, Riudecols, Alforja, Les Borges del Camp, L'Aleixar, Vilaplana, Almoster); i les Muntanyes de Prades (Prades, Capafonts, l'Albiol, Arbolí i La Febró). El revers del mapa mostra les característiques de cadascuna d'aquestes rutes: recorregut, distància, dificultat, ascensió acumulada, temps a peu o en BTT, etc. En total són 16 rutes a peu o en BTT i 5 rutes en cotxe.


El mapa també inclou una descripció dels principals llocs d'escalada de la zona (d'Arbolí, l'Albiol, la Mussara i la Serra de Llaberia), un llistat de les empreses dedicades a les activitats esportives o turístiques en el medi natural de la zona i els punts d'informació del territori.

El Mapa de Turisme Actiu s'ha editat en català, castellà, anglès i francès, i es pot trobar en els municipis de la zona i en els punts d'informació turística dels municipis de platja de la Costa Daurada.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773