Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Servei de Recollida de Vehicles abandonats del Consell Comarcal recull 180 cotxes el primer any de funcionament

IMATGES RELACIONADES
Imatge de desballestament de vehicles
Imatge de desballestament de vehicles

30 d'agost de 2011


El Servei de Recollida de Vehicles abandonats del Consell Comarcal del Baix Camp recull 180 cotxes en el primer any de funcionament del servei des que es va posar en marxa al juny del 2010.

 

Durant l'any 2010 el Consell Comarcal del Baix Camp va retirar un total de 84 vehicles, mentre que en el que va del 2011 ja n'ha retirat 96 a través del servei de retirada, dipòsit i custòdia, i si s'escau, desballestament dels vehicles abandonats i fora d'ús. El Consell ofereix aquest servei als municipis així com els tràmits administratius associats a aquesta actuació.

 

Dels 180 vehicles retirats , 140 van ser a Cambrils, 2 van ser a Riudecanyes, 2 van ser a Riudecols, 3 a l'Aleixar, 6 a Montbrió del Camp, 9 a Castellvell del Camp, 17 a la Selva del Camp i 1 a la Febró.

 

El servei es porta a terme a tots aquells municipis que hagin efectuat delegació d'aquest servei al Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant la formalització del corresponent conveni de col·laboració.

 

L'Ajuntament, mitjançant comunicació al Consell Comarcal, remet la denúncia del vehicle abandonat, que ha d'estar signada per l'alcalde, regidor competent o per la Policia Local i sol•licita el servei al Consell Comarcal, qui, un cop comprovat que compleix els requisits inicia l'expedient i posa en marxa el procediment de retirada del vehicle.

 

Els vehicles retirats seran dipositats i custodiats en una planta autoritzada, i no podran ser desballestats fins que no hagi conclòs tota la tramitació administrativa.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773