Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Esportiu del Baix Camp prepara la nova temporada de natació

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'uns nens i nenes en un curset de natació
Imatge d'uns nens i nenes en un curset de natació

7 de setembre de 2011


El proper 12 de setembre el Consell Esportiu del Baix Camp obre el període d'inscripció per a la temporada 2011-2012 del programa natació a la comarca per als nous alumnes.

 

El nou curs del programa natació a la comarca començarà l'1 d'octubre a les piscines del Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Cambrils i la Selva del Camp.

 

Aquest programa, que funciona des dels anys vuitanta, té per objectiu oferir l'oportunitat a tots els infants de la comarca d'aprendre a nedar.

 

Al llarg de tot aquest temps, han estat milers els infants del Baix Camp que han pres part en aquests cursos de natació. Només en els darrers cinc anys hi ha hagut 3.200 inscripcions.

 

Un dels indicadors de l'acceptació del programa és el grau de satisfacció de les famílies respecte a l'activitat. Concretament, en l'última enquesta, la qualitat de l'ensenyament es valorava amb una mitjana de 4,58 sobre 5 i el 94% de les persones enquestades afirmaven que s'havien complert els objectius inicials.

 

Aquestes dades són el fruit d'un sistema d'ensenyament sense sobreesforç que permet que l'infant avanci progressivament, se senti còmode en el medi aquàtic, i hi trobi una font de salut i d'estímul.

 

La informació completa i la fitxa d'inscripció es poden descarregar des de la web del Consell Esportiu del Baix Camp:

 

 

http://www.cebc.cat/index_22.html

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773