Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Impuls a les polítiques de joventut entre 1.200 joves de 5 municipis del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Moment de la signatura del conveni de joventut
Moment de la signatura del conveni de joventut

18 de gener de 2010


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i els alcaldes de Prades, Santiago Pons; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana; d'Alforja, Josep Viñas; i l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a les polítiques de joventut en aquests municipis. El conveni implica la contractació d'un dinamitzador juvenil per part del Consell Comarca que realitza accions per dinamitzar i impulsar les polítiques de joventut en aquests municipis, i que es finança amb les aportacions dels ajuntaments i de la Secretaria General de Joventut.

 

Aquest tècnic treballa en la redacció del Pla Local de Joventut de cada pobalció i en els projectes i les accions adreçades als joves que permeten desenvolupar aquests plans. El dinamitzador juvenil té una dedicació de 7,5 hores a la setmana en cada municipi, de les quals 4 hores es destinen a atenció directa amb els joves de cada municipi, preferentment a les tardes i caps de setmana. En el conjunt d'aquests municipis hi ha uns 1.200 joves entre 15 i 35 anys.

 

Una de les primeres actuacions conjuntes d'aquest any és la sortida a la neu que tindrà lloc entre el 29 i el 31 de gener a Port Ainé. Hi prendran part uns 40 joves d'arreu de la comarca.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773