Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Es presenta l'estudi de necessitats formatives a la comarca del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Moment de la presentació de l'estudi de necessitats formatives al Baix Camp
Moment de la presentació de l'estudi de necessitats formatives al Baix Camp

4 de febrer de 2010


El Consell Comarcal del Baix Camp va presentar ahir dijous 4 de febrer l'estudi de necessitats formatives de la comarca del Baix Camp que es realitzarà durant aquest trimestre. L'estudi pretén detectar l'oferta formativa de la comarca i les necessitats/motivacions que tenen els joves a l'hora de formar-se per a accedir al món del treball.

 

 

A més, l'estudi ha de servir per definir les possibles vies que puguin fer més fàcil l'accés dels joves al mercat de treball a la comarca. La proposta abasta tota la comarca del Baix Camp (28 municipis) i es concep com un projecte pluridisciplinar on tots els sectors (educatiu, empresarial, administració i joves) juguen un paper clau a partir del treball transversal, ja sigui per una vinculació directa com indirecta en la transició juvenil de l'escola al treball.

 

 

Al llarg de la sessió informativa realitzada ahir es va explicar als agents implicats el projecte i la manera com es durà a terme, al mateix temps que incorporarem la visió i les propostes dels diferents assistents a la sessió. A l'acte de presentació van assistir representants municipals, de centres educatius i d'entitats juvenils, entre altres.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773