Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp exhibirà la Marca de Cuina Catalana en 5 restaurants

IMATGES RELACIONADES
Marca Cuina Catalana que exhibiran alguns restaurants
Marca Cuina Catalana que exhibiran alguns restaurants

18 de març de 2010


La Fundació Institut Català de la Cuina, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat una campanya de difusió perquè els consumidors puguin identificar tots els establiments de restauració que elaboren cuina tradicional catalana. La campanya ha començat aquesta setmana amb la col·locació de les plaques identificatives als cinc restaurants de la comarca que han obtingut aquesta homologació i que són: “La Fonda Emilio”, de les Borges del Camp, “El Celler de l'Arbocet”, de l'Arbocet, “El Pa Torrat” de Castellvell del Camp, “Montserrat”, de Cambrils i “Tem restaurant” de Cambrils, i culmina el dia 19 de març de 2010 amb la Diada de la Cuina Catalana.

 

La marca Cuina Catalana és la primera a Catalunya que se sustenta i està avalada amb un contingut i un estudi específic, el Corpus Culinari Català. És una eina per preservar la cuina catalana i promoure el consum dels productes alimentaris de qualitat del territori català a fi de garantir al consumidor el seu origen, seguretat i qualitat. Aquest segell de qualitat, que es representa amb una C majúscula en negreta amb una cullera vermella a la seva dreta sobre fons blanc, vol distingir i promocionar tots els plats recopilats en el Corpus Culinari Català, l'inventari gastronòmic de Catalunya que es troba en fase de revisió i ampliació i que recull el més ampli i complert receptari tradicional de la nostra cuina.



© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773