Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Selva del Camp acull l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

IMATGES RELACIONADES
Alcalde de la Selva del Camp i President del Conell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu Isern acompanyat d'autoritats
Alcalde de la Selva del Camp i President del Conell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu Isern acompanyat d'autoritats

26 de març de 2010


 

La Selva del Camp va acollir ahir dijous 25 de març l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que l'Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat ha organitzat al Camp de Tarragona, amb la col•laboració de l'Ajuntament del municipi i del Consell Comarcal del Baix Camp. L'acte es va iniciar a les 19 h al Castell del Paborde de la mà de l'alcalde de la Selva del Camp i president del Consell Comarcal, Josep Masdeu, qui va fer especial èmfasi en el paper que juguen les mateixes dones en la transformació i el canvi vers una societat més igualitària entre homes i dones.

 

 

Per la seva banda, Rosa Mercader, tècnica de la coordinació territorial de l'ICD, va excusar la coordinadora, Isabel Sales, que no va poder assistir-hi per malaltia, mentre que el coordinador de la Secretaria de Joventut, Jean-Marc Segarra, va repassar l'actuació del Govern de la Generalitat per donar suport a col•lectius de dones i per lluitar contra la violència de gènere.

 

 

L'escriptora reusenca Rosa Pagès va fer una xerrada sobre la dona real i la dona creada o figurada per la visió masculina del món a la literatura, la televisió i la publicitat. L'acte es va tancar amb la magnífica l'actuació de The Taller Singers i el parlament del Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773