Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp participa en l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

8 de març de 2012


El Consell Comarcal del Baix Camp, l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona col·laboren en l'organització de l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, que tindrà lloc el dijous, 8 de març de 2012, a les 19 h, al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus. L'acte està organitzat per l'Institut Català de les Dones (ICD), i serà l'acte oficial que realitzarà aquest ens al Camp de Tarragona.


L'acte s'iniciarà amb la lectura de la Declaració Institucional del Govern de la Generalitat, i comptarà també amb una actuació musical a càrrec dels alumnes del grup de càmera del Conservatori de Música de la Diputació.


També es realitzarà una taula rodona sobre “L'economia amb ulls de dona”, en la que prendran part la presidenta de l'Associació de Dones Emprenedores i Empresàries, Laura Roigé; Enriqueta Muntaner, pagesa i sindicalista; la directora adjunta de l'agencia de detectius Affinis, Anna M. Macho; i l'administradora solidària de l'empresa CostaWeb 21 SL, empresa editora del portal Salou.com, Marga Bernáldez. Moderarà el debat l'advocada Emma López.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773