Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Palau Bofarull s'omple per commemorar el Dia Internacional de les Dones

12 de març de 2012


El Saló Noble del Palau Bofarull es va omplir el passat 8 de març en l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, organitzat per l'Institut Català de les Dones (IDC) amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona. A més de la coordinadora de l'ICD a Tarragona, Lídia Bargas, també hi van ser presents el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, regidores de l'Ajuntament de Reus, el vicepresident de la Diptuació, Josep Cruset, diversos alcaldes i alcaldesses, i representants de diverses entitats de dones de Reus i de la comarca.


L'acte va començar amb la lectura de la Declaració Institucional del Govern de la Generalitat, al qual també s'hi va adherir el Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant acord de la Junta de Govern, i va comptar  també amb una actuació musical a càrrec dels alumnes del grup de càmera del Conservatori de Música de la Diputació.


També es va fer una taula rodona sobre “L'economia amb ulls de dona”, en la que van prendre part la presidenta de l'Associació de Dones Emprenedores i Empresàries, Laura Roigé; Enriqueta Muntaner, pagesa i sindicalista; la directora adjunta de l'agencia de detectius Affinis, Anna M. Macho; i l'administradora solidària de l'empresa CostaWeb 21 SL, empresa editora del portal Salou.com, Marga Bernáldez. Moderava el debat l'advocada Emma López.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773