Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran presenta les seves activitats pel 2012

IMATGES RELACIONADES
Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp
Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

15 de març de 2012


L'Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp es va reunir el 27 de febrer de 2012 per a presentar el conjunt d'activitats que es duran a terme en el 2012, entre les quals s'inclou la XXIV Trobada de la Gent Gran, prevista pel 24 de maig a Montserrat.

 

A banda de la Trobada, altres activitats a remarcar:

 

-    Visites a diferents casals i associacions de la comarca per informar-los de les funcions i activitats del Consell Consultiu i aconseguir d'aquesta manera una major col•laboració i participació .

 

-    Xè Campionat de jocs de taula i de bitlles (el 12 d'abril el campionat de botifarra a l'Argentera, el 26 d'abril el campionat de bitlles i rummikub a Miami Platja i el 3 de maig el de dòmino a la Selva del Camp.

 

-    Xerrada- taller d'educació viària per a la gent gran al Consell Comarcal.

 

-    Altres xerrades: el valor d'un somriure; alimentació, salut i plantes medicinals; càncer, una assignatura pendent, com evitar-ho; com sortir d'una depressió; l'alquímia de les plantes; com recuperar l'alegria de viure.

 

-    Sortides culturals: Terres de l'Ebre; Minitarraco; Arbòs “Giralda de Sevilla” i Museu de Puntes de Coixí; Museu de Manlleu i colònia escocesa; joguines de Verdú i Girona en flors.

 

El Consell Consultiu també continua promovent la seva revista, “La Nostra Veu”, que edita i publica cada sis mesos i on s'explica totes les activitats, xerrades i visites que es realitzen. Adjuntem a aquesta noticia l'última publicació.

 

La propera assemblea del Consell Consultiu tindrà lloc el proper 16 d'abril de 2012.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773